buseozel aşkım 35 den sonra haftada bir cagiriyordu zaten muayneye de iki günüm vardı hatta o gün sezeryan günü alicaktik nasıp olmadı muayne oldum suyun kanaman bebek az hareket eder gel dedi haftaya görüşürüz demişti iki gün kala böyle birşey yaşadım bebek hareketsiz değildi aslında hareketi çok güzeldi ama böyle belimde istemsiz bir ağrı vardı aslında hani uzanınca bir tık azalan hani hiç ağrısı durmayan bir ağrıydı ben de hani açılma falan var sanıyorum hani çünkü kafamda normal doğuma gitme kafası da vardı ben herhalde açılma var falan seviniyorum ediyorum hatta annem de yanımdaydı ondan sonra dinlen falan filan demişti sonra birisine tuvalete gittim ki tuvalete gittiğimde huşur hoşur kan akıyordu yani hemen acile gittik muayene olduğum yerin aciline cumartesiydi hatta o sebeple sezaryeni alındım 40 günümde doktor muayenesine gittim hatta ağlayarak gittim hani neden böyle bir şey oldu falan filan diye hatta doktor da bayağı üzüldü çok güzel giden bir hamileliğim vardı falan dedi bu tür şeylerin sebebi bilinmiyor dedi ya tansiyonun maniden yükselmiştir bir yere çarpmışsındır karnını dedi veya sinir stres de yapmış olabilir dedi ama ben öyle bir şeyler yaşadım bu tarz olayların sebebi maalesef ki bilinmiyormuş Allah’tan geldi mecbur kabulleniyoruz yani