clementine16 Kızlar 25. Haftamdayım 1 haftadır gece asla uyuyamıyorım şuan saat 2 buçuk 7de kalkıp işe gideceğim gerçekten bu geçici bir şey mi yaşayanınkz var mı bu haftalarda böyle bir şey
ikiemanetinannesi clementine16 30 dayım aynı şekilde. Oğlum da uyumuyo hareketli ve o hareket ettikçe mide bulantısı geliyor. Umarım geçicidir baykuş gibi hissediyorum 🤦🏼♀️😬🦉
hildanur clementine16 38. Haftadayım 30. Haftadan beri uyuyamıyorum geceleri uyusam bile 10 kere uyanıyorum seni korkutmak istemem ama sonlara doğru daha da çoğalacak bu şikayet
clementine16 beyzzsenturkkk son haftalarda yenidoğan döneme adepte için deniyor ya siz artık resmen o döneme girmişsiniz 🥹
ikiemanetinannesi Momlife_ yanma olmuyo hafif yiyorum diye sanırım ama bulantı hissi çok kötü ilk aylara geri döndük. İşin tuhafı ilk hamiliğimde bunların yüzde birini yaşamadım .ilkkez hamile kaldım gibi her şey var ağrılar bulantılar uykusuzluk . Zor vallaaa ama değer 🌸
clementine16 hildanur evet bebeğin hareketleri büyüyecek belki bir de sıcaklar başlayacak ama keşke bu kadar erken başlamasaydı işe gelmesem yine nispeten sorun değil sersem gibi kalktım :(
dilekmom6 clementine16 ben hamileliğimin başından beri böyleyim 4 ay oldu ve uyuyamıyorum. 4 ayda toplasan 3 kere fln güzel uyudum. Sürekli uyanmalar, uyanınca dalamamalar. Günde 4 saat uyursam şükür diyorum o da 6-7 kere uyanmakla geçiyor zaten. Çok yoruldum tükendim artık
clementine16 dilekmom6 öğlen uyuyabiliyor musunuz ben bazen işten gelince uyuyabiliyorum ama gece sanki bir şey engel oluyor
Minigim2727 clementine16 Benımde öyle ama ben daha 13 haftalıgım uyuyamıyorum deli olacağım. Sureklı uyanıyorum
Momlife_ ikiemanetinannesi ikisi de kötüdür zor 😥 Allah sabrını veriyor ama değer cidden sağ Salim alalım kucağımıza ❤️
hanimhanimcik Maalesef benimde öyle rahatsız olup kalkıyorum gecenin bir vakti sonra dalamıyorum tekrar😭 güzelce uyuyabilsek aslında gün içinde de daha rahat geçecek ama dinlenemeyince de gün içindeki koşuşturmaca daha zor oluyor🥲
clementine16 hanimhanimcik evet yetersiz uyuma hissi de üzüyor bu dönemde dinlenmek enerjimizi toplamak önemli
necmiye86 Bende 30 haftalığım zar zor dalıyorum toplasan 20/25 dk uyuyorum uyanıyorum. Bebişte haraketli gece durmuyo. Saga dönsem kıpırdıyo sola dönsem kıpırdıyo.
aslmoms clementine16 tam olarak bende öyleyim. 2 saat uyudum dün gece. 12 gibi yattım. 2 de kalktım. Şuan saat 07,30 daha uyumadım.
clementine16 aslmoms yaa herkes gecenin köründe sabahın köründe yazmış hamişler hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz 🥲🥹
Minigim2727 clementine16 kullanmıyorum ama dızlerımde ağrı oluyo Hergun bır maden suyu ıcıyorum. Hangı ılacı ıcecegımı şaşırdım. Demır ,mıde ılacı, kabız oluyorum kabızlık ıcın ayrı.progestan fıtıl coraspın. Valla şaştım kaldım