esilaabla Siyatik ağrısına nasıl bir çözüm buldunuz artık benim yaşam kalitemi çok etkilemeye başladı ayakta duramıyorum oturamıyorum yürüyemiyorum
anee234 esilaabla hamilelik ilk aylarından başladı bende hatta bazen ağır kaldırdım çok yürüdüm zaman dik duramıyorum basamiyorum çözümse şu yerde yatıyoruz yer yatağ yaptık o çok iyi geldi bide magnezyum kullanıyorum
yildiz93 esilaabla her gün 1 adet maden suyu içmek ağrılarımı gerçekten azalttı ve düzenli yürüyüş. İlk günlerde çok zorlandım belimin ağrısından ama yürüdükçe açıldı belim 36+4 haftalığım nerdeyse hiç kalması bel ağrım
elisimm esilaabla magnezyum ve hergün bir soda ayyy çok kötü birşey şimdi de magnezyum içmezsm krampdn duramam bı kere unuttm. Ölüyorm sandm
sarumervee esilaabla hiç bişey işe yaramıyor tam anlamıyla yürüyüş yapıyorum biraz o iyi geldi ama başlarda çok zorlandım adım atamıyordum o dereceydi ağrılarım ama az bi iş yapıyım 5 dk yerimden kalkamıyorum
anee234 esilaabla maden suyu deneyin her gün 2 3 tane içiyorum ve hiç 1 kilodan fazla kaldırmıyorum böyle her gün ağrımıyor
gulcegul İlk hamileligimde magnezyum kullandım 1 katı o bitince yeni baslamayip düzenli soda içiyordum ve youtube da siyatik ağrılara iyi gelen fizyoterapistlerin videoları var ordan birkaç egzersiz yapıyordum
esilaabla gulcegul yürüyüş yapamıyorum işe gelip gidiyorum sadece maden suyunu da aklıma gelince içiyorum ama bundan monra düzenli içeyim teşekkür ederim
gulcegul Şimdi de bu ara başladı ama soda icebiliyorum bi tek o da midemi de rahatlatıyor diye magnezyum almayı hep unutuyorum egzersiz yapmaya da hiç vaktim olmuyor
sibel3329 Siyatik egzersizleri var. Başladı mı onu yapıyorum hemen geçiyor. Videolarını izleyin. Oturarak yapılanları yapıyorum