Bebeginehasret Kizlar bi ara konuşulmuştu suan hastanedeym smdi sordum epidural, normal veya sezeryan 2250, suda dogum 3500 tl dediler paket seklinde icinde oda suslemesi lohusa serbeti ve gelenlere ikram edilmesi fotograf cekimi kuaför hizmetleri pilates ve koçla beraber nefes egzersizleri dogumdan sonra bebegin isitme testide dahil butun tetkikleri ve dogum sonrasi 10 gun icinde kontroller dahil fiyatmis bilginiz olsun 😍
mimaranne Bebeginehasret Peki başka postta konuşup seni burda da bulmam ve benim de Erzurum da yaşamam tesadüf mü😂😊
Ebrs Bebeginehasret hangi doktor canım, ben dün kontrole gittimde bu kadar detaylı sormayı unuttum 🤦♀️ doktora göre fiyat değişiyor mu acaba
Symgmnr Efsane olmuş o zaman :)) ben ağrıdan gidiyorum kısmetse doğumu orda yapacağım 😊 hastaneyi de doktorumu da çok beğendim bir kez gitmeme rağmen hayran kaldım. Burda imkanlar kısıtlı memleket uzak derken buharada karar kıldık :)
mimaranne Bebeginehasret ben ilk zamanlarda Zeynep hanıma gidiyordum ama doktorumu değiştirdim Metin İngeç diye bir profesör var biliyorsundur belki ona gidiyorum hastane de değil Muayenehanesine gidiyoruz 😊Zeynep hanımdan hiç memnun kalmadık zaten
Ebrs Bebeginehasret çok iyimis o zaman, fiyat ve paket içeriği valla aklima yatmadı degil 🤗 eşinde girecek mi dogumda yanina. Acaba eşleri alıyorlar mı
Symgmnr Bebeginehasret hümeyra hanıma gittim. Ben burda ilgi alaka görmediğim için orası çok iyi geldi kadın güleryüzlü ne bileyim tatlı tatlı konuştu annesi bak bize dönük bebeğin falan tarzında hep 😊 senin doktorun kim canım 😊
Bebeginehasret Symgmnr benmde zeynep hanim canm ben buharada kotu bi doktor duymdm ya genelde hepsi iyi guler yüzlü bende cok memnunum