Denizcelik Merhaba arkadaşlar 13 hafta 3günlük hamileyim…devlet hastahanesı 17 haftadan önce cinsiyet söyleyemem dedi.. özelde en erken kacincı haftada cinsiyet ögrendiniz acaba..14.haftada gitsem soyler mi özel sizce
mmedinestlms Denizcelik 3 çocuğumu da 13. Hafta da öğrendim özel de erkek olunca net diyorlar ama kız olunca bir kaç hafta sonra Bir daha gel deniliyor devlette de 15 17 arası öğrendim
rabia_4949 Valla bende devlet hastanesine gidiyorum doktorumda oldukça tecrübeli 11+1 de erkeğe benziyor dedi 13+1 de hala erkeğe benziypr dedi 16 17 de net olarak söylerim dedi yani tahminde bulunuyorlar doktorada bağlı biraz bence
Denizcelik rabia_4949 kesinlikle size katılıyorum, doktorum asla söylemiyor. şu an söylersem diyor yanılmış olabiliriz diyor. on yedi haftaya bekle dedi.
lokismommy söylerler bana 12de erkek dendi özelde devlette de 16dan önce bakmam tahminde bile bulunmam dedi ne alakaysa🤣özelde de çok yanılan olduğu için içime sinmedi açıkçası hala kız hissediyorum çünkü😂
Denizcelik mmedinestlms lokismommy benim doktorum da tahminde bulunurum. yanlış olur. mesleğimin leke süremem dedi., en garantisi sen on yedinci haftanı bekle dedi.
lemankrl lokismommy lokismommy benimde doktorum 17 de erkek olduğunu söyledi ama ama hala kız hissediyorum aynı sizin gibi😂
mmedinestlms Denizcelik ahahah meslek leke sürmek ne kadar saçma😄😄 kendine güvenememiş doktorunuz benim gittiğim kime hangi cinsiyet dediyse tuttu hiç yanılmadı bilmek önemli ilk iki çocuğum erkekti Hemen dedi ( nasip olmadı doğmaları düşük ve erken doğum yaptım) ama kızım da kıza benziyor saklıyor kendini bir kaç hafta sonra gel tekrar dedi o şekilde öğrendim
cuteregina Denizcelik şey deseydin doktora bacım isterseniz bebek doğduğunda söyleyin daha garanti olsun hem doktorluğunza leke de sürülmemiş olur… Yani sadece bir tahmini istiyoruz ne lekesi bir hafta sonra değişirse bu doktor ne kadar kötüymüş demeyeceğiz
ceyhanbkts ipk_girl cinsiyeti ne dedi peki benim doktorumda 11 haftada söyleyeceğim dedi. Erkek olunca hemen belli oluyormuş kızda geç belli oluyormuş diye söyleyenler var 😁
humaakusu Denizcelik nasıl söylemiyorlar ya ben 11. Haftamda ikili test için gittim kendim bile sormadan perinatoloji doktoru cinsiyeti tahmin ediyorum dedi ben şaşırdım hatta ne dedim erkek ama yüzde yetmiş dedi sonra normal kontrole gittim yine erkek dediler ama netleşmesi için haftaya bı daha gidicem yani devlet Hastanesi’ne gidiyorum bende bence doktor tecrübesi ve cihaza bağlı heralde söylememeleri
babyonn humaakusu ben de 12+4te ikili test ultrasonuna girdiğimde doktor direkt bebek kız dedi ben de % kaç dedim 90 hatta şimdi 99 oldu baksana dümdüz nubu bebişimiz kız dedi perinatolog herhalde doğru görmüştür diye düşünüyorum ultrasonu baya iyiydi
humaakusu Cerenavc yani ense kalınlığı ve burun kemiğine baktı daha nelere baktı bilmiyorum bana bebekte bir sorun yok dedi bide cinsiyetini hiç sormadan kendi söyledi