Nur1290 Kızlar 39+ 3 oldum ilk gebelik 2 gündür mide yanmam neredeyse bitti göbeğimin düştüğünü hissediyorum çevremde öyle söylüyor ara ara da ağrı oluyor geçiyor aşağıya baskı arttı sizde durumlar nasıl çok heyecanlıyım
kupkup06 Nur1290 39+1 yurume zorlugu cekmeye basladim ikinci gebelik iyice düştu karnım gece uykular haram agrilar kasilmalar sukaat pilates topu hurma ananas yemesi cogalttim saglikla gelsin beyfendinin keyfini bekliyoruz hersey hazir bakalim
donovan26 Nur1290 38+4 teyim doğum son 10 gün gösteriyor. Göbeğim aşağıya indi göğüs altımda 4-5 parmak boşluk oldu daha rahat nefes alabiliyorum. Merak ediyorum ben de ne zaman gelecek sonuna kadar bekleyeceğim vajinal doğum istiyorum kızlar dua edin inşallah kolaylıkla vajinal yoldan doğururum oğlumu🥹🥹🤩🥰 hepimiz kolaylıkla kavuşalım evlatlarımıza inşallah
edahanoglu mervesdoruk gunumuz aynı sizde de hareketlerde azalma var mı? Ben Cok telaşa kapılıyorum acile gitsemmi dusunuyorum. Ara sıra kıpırtı hissediyorum ama net bir hareketi yok
sibelfurkan44 Ben 39+5 teyim. Henüz hiçbir belirti yok. Ayakta çok kaldığımda ya da hareketli geçen bir günümde âdet ağrısına benzer acı oluşuyor. Ama dinlenince geçiyor
Nur1290 sibelfurkan44 evet aynı şekilde benimde öyle birde çok çok sık idrara çıkma var bakalım ne zaman gelir bu bebisler yaa
Nur1290 kupkup06 öyle valla boğa burçları rahatlıklaari anne karnında belli bakalım hayırlısı ile inşallah
bahceciiii Kızlar peki bebeklerinizin hareketleri nasıl? Azalma gibi durumlar varmı, varsa ne kaçıncı haftada azaldı
Nur1290 bahceciiii azalma yok bende hareketleri daha sert çıkmak istercesine sizin azalma mi oldu kontrolunuz ne zaman
sevgiciftel bahceciiii benim bebeğim normal aşırı kuduruk hiç durmaz karnimda bile deniz dalgası gibi olurdu iki gündür hareketleri o kadar azaldı ki ve kasıklarımda ağrı var göbeğim de iyice düştü acaba kanala girince hareketeler azalır diyolar onla mi alakalı çok stres oldum yarın bı gidicem bakalım 39 olduk tam bugun
Nur1290 gamzl olabilir elinizle karnınızin üst kısmına rahatça bastirabiliyor musunuz daha yumuşak misal artık orası benim öyle oldu düşmüş olabilir siizinde
Nur1290 cerossk evet zormus gerçekten bu haftalar çabuk yorulma, baskı yüzünden yürümekte zorlanma vs vs bakalım az kaldı Allah büyük onlar sağlıklı gelsinde dayanırızz biz anneler
kubrainan 39+1 çok zorlanıyorum artık adet sancısı gibi sancım oluyor ama geçiyor sonra nst de hiç sancım çıkmıyor
Nur1290 kubrainan benim geçen hafta bir kere sancım çıktı nst de bu hafta bakalım cikicak mi oluyor ara ara
mtlukadin1 Kızlae bede 39+1 2 cm açıklığım var nstde az az sancılarım çıkıyo şuan 1 saattir adet sancıısı çekiyorum alt kasıklaeımda ama 1 saat öncede yine çok uzun böyle ağrı çektim sonra geçti şimdi tekrar başladı ama hiç geçmiyo ne zmn doğururum tahminiii
Nur1290 mtlukadin1 Dakika tutun 5 dk da bir e iniyorsa sancı sıklığı acile gidin sizin yaklaşmış Belli ki