kimchikimdi sevimlipandahii Valla sen özlettin asıl aşkım, yazdım özelden de o zamanlar pek aktif değildin. Hoşgeldiinn💖🎉
tahamommy Elisa0110 ben anneme geldim kuzum 2 günlüğüne 🥹 kafa ve beden tatili yapıyorum fjejjf sen napıyosun nasıl gidiyor
tahamommy Elisa0110 istanbul da ben avrupa yakasının bi ucundayım annem anadolu yakasının bi ucunda 🥹 bebeli olunca günü birlik git gel zor oluyor
Elisa0110 tahamommy yaa ne kadar tatlı ismi de güzel gazoz 💕😊 ama şu önde ki tatlış kafa ne öyle yaa yerim onu ben maşallah 😘😘
tahamommy Elisa0110 ahshs ilk bakışmalarından bir kesit 🥰 şimdi tabi yürüteçle köşeye sıkıştırıyor gazozu 🤦🏻♀️
Elisa0110 tahamommy tam kendine oyun arkadaşı işte inşallah tırmalamaz ama kediler anlıyor sanırım bebekleri pek zarar vermiyor 😊
tahamommy Elisa0110 şuana kadar bişey yapmadı ama kaçamıcak dereceye gelirse bilemiyorum 😂 benim ki biraz yabani ilk 3 ay hiç yaklaşmadı bile bebek yokmuş gibi davrandı evde 😂
tahamommy beautiful_ hff sorma oğlumda bu cendereye düştü 🥲 inşallah aklı erdiğinde şampiyonluk görür 😂🤪
beautiful_ tahamommy bizim şampiyon olmamız böyle giderse yalan 😂😂😂 Oğlum dün dua ediyordu ama işte gol atmadılar akşam o kadar heyecanlı da izliyordu 😂😂