mucizem_26 Benim bat 27 ya sizin ? Beklemek çok zor zaman geçmiyor 🥹🥲🥲 betalarınız nasıl ? Doktora gittiniz mi ?
cuteregina mucizem_26 ben de 11 Mart sat Haftam belli değil doktor net konuşmadı 2 mm bebekle hayatıma devam ediyorum şu an
mucizem_26 yareneren ayy maşallah size biz de o günleri görürüz inşallah 🥹 nasıl geçiyor hamilelik 😍 ilk mi ?
nazz35 mucizem_26 beta 1520 de öğrendim ertesi gün keseyi görmeye çağırdı doktorum şimdi 5 mayista kalp atışı için gideceğim🤗
yareneren mucizem_26 teşekkür ederim evet ilk hamileliğim çoktan 9+2 olduk allahım isteyen herkese nasip etsin çok tarifsiz bir duygu gayet rahat geçiriyorum bugünlerimi mide bulantım kusmam falan yok ama bazı konulara hassasiyet illaki var
zehraclk0 mucizem_26 6 haftayı geçtikten sonra gitmeyi düşünüyorum. Bu hafta gidersem bebek görünmez diye düşündüm o yüzden 6 haftalıkken gideyim dedim
mucizem_26 zehraclk0 Yaaa başka çocuğunuz var mı peki o yüzden mi böyle sabırlısınız acaba 😍 ben şuan çok sabırsızlanıyorum 🥹🥲
zehraclk0 mucizem_26 Bir tane kızım var çok sabırsızım aslında ama gidecegim kese var bebek yok diyecek ve ben stres yapacağım bildiğim için 6. haftayı bekliyorum. Keşke 7yi beklesem de öyle gidebilsem daha net olur aslında😅
mucizem_26 zehraclk0 ahahaha maşallah valla size 😅 bana da zaman geçmek bilmiyor 🥲 9 ay nasıl bekleyeceğiz bilmiyorum 😅😅