1233456 Cansu424 26+4 üm bendee😍 ilk marttaydı valla çok iyiydi ama çok korkuyorum şimdiden sıcak basıyor bana
Cansu424 1233456 Aynı hafta gündeyiz 🫶🏻 inşallah kolaylıkla atlatalım mart nisan mayıs bebeği Harika 🤌🏻
beautiful_ annekiz6141 kız benim kaynana kızı evlendi çocuğu olacağını duydu bebeğin kalp atışını duyar duymaz herşeyini aldı ama nasip olmadı bebeğin kalbi durdu ama ben görümceme yaparım demiştim işte herşeyi alırım falan diye ama baktım da kimse hakettmiyor inanki
kedimekim Cansu424 ilk doğumumda ağustosdu bu da ağustos yazın ne giysem üstüme yapışıyor tayt giysen olmuyor şort giysen olmuyor elbise giysen olmuyor bide Muğla da yaşayınca🤦🏼♀️
Cansu424 kedimekim muğla çok zor yapış yapış Allah yardımcınız olsun bizim manisa da zor kuru sıcak ama nem daha kötü 🥲
hilal1365 Ben yeni 24. Haftama giriyorum doktorum temmuz sonu doğum olabilir demişti 27 temmuz gibi. Şimdi bakıyorum temmuz sonunda doğum yapacak olanlar 26-27 haftalık olduklarını falan yazmışlar, acaba benim tarih mi yanlış anlamadım…
Cansu424 hilal1365 canım benim son regl tarihim 23 ekim uygulamada doğum 30 temmuz gozukuyor senin son regl tarihin kaç ki
beyzaygun Cansu424 ay evet Temmuzda da hamileydim berbat bir şeydi ağustosu düşünemiyorum klimanın altından kalkamam herhalde klimayı 18’e getiriyordum hala yetmiyordu bana po atıyordum
Cansu424 beyzaygun çok zor gerçekten ben de okullar kapandı mı 26 Haziran’dan sonra klimanın altında gerekmedikçe evden cikmadan gecirmeyi planlıyorum bakalım 🥲
Cansu424 minikmucizem26 valla denk gelmedimi gelmiyor canım 🙈 olduguna sukur ettim inanki🫠 zor olcak gibi duruyor ama saglikla mutlulukla gecirelim insallah 🤲🏻💃
annekiz6141 Cansu424 geçiyor valla çok çabuk bende öyle diyordum sanki daha dün gibi 156 ile mi ne öğrenmiştim burda post acmistim 😂😂🥺🥺
Cansu424 LadyX ahahahaha cok guzel morel oldu ben zaten hamile degilkende yazdan nefret edip sinirden cildiran biriyim bende aglicam gibi duruyor 🤣🤣
Cansu424 semahayall ay evet birde bunun emzirmesi lohusaligi geleni gideni var 🫠🥲 neyse hersey hallolucak insallah 🤲🏻🫠