first_time_mom Merhaba Bu hafta hamileliğimi öğrendim ve iki ay önceden planlandığım bir avrupa tatil planım var 10 haftalık civarı olucam sizce risk nedir siz bu zamanlarda yürüdüğünüz uçağa bindiğiniz vs oldu mu
pamuksekeer first_time_mom doktorunuza danışın bence herkesin hamileliği çok farklı bir sorun görmezse gidilebilir
gamzeakarsu17 first_time_mom o hiç belli olmaz ki bir anda evde yatarken kanamam başladı mesela yürüdüğüm iş yaptığım bir gün değildi.olacağı varsa olur sen kendini iyi hissedersen git her durumu göze almalısınız aniden gelişen durumlarda eşinle özel hastaneye falan gitmeniz gerekebilir maddi olarakta hazırlıklı gidin bence
Glowess first_time_mom benimde yurt dışı seyahatim vardı doktor dedi ki size bırakıyorum ama genelde 12 hafta içinde düşük riski olduğu için gezmek için bunu riske atmayın kesinlikle erteleyebiliyorsanız erteleyin dedi
gamzeakarsu17 first_time_mom 9 haftalıktı 10 gün oldu kanama bitti ilaç kullanıyorum ağır kaldırmak çok yürümek yok 10 gün daha istirahate devam edicem.ama benim ikinci gebeliğim ilkinde hiçbişey yaşamamıştım çok konforlu bi gebelik geçirmiştim size de hangisi denk gelir bilemeyiz inşallah çok kolay geçer
senemyetis Yani yurt dışı sayılmaz pek ama 9 haftalıkken kıbrısa gittim 3 günlüğüne gezdik tozduk bişey olmadı şükür
selenayyamakoglu16 first_time_mom merhaba ben 10+4 te almanyaya gittim ve bir sıkıntı olmadı ama mutlaka yine doktora danışın benim bir riskim yoktu çünkü ve oraya yerleştim gezdim temizlik yaptım sorun olmadı şükür
clementine16 first_time_mom sizin özelinizde bir durum bence doktora danışın ama yine de 20-30 bin adım atmayın bol ve sık dinlemeli yürüyüşler yapın. Ben de haftaya 26. haftamda gideceğim ama böyle planlıyorum ilk 3 ayımda kanamam vs olduğu için içimde hep korku kaldı🌸
nilaydax first_time_mom bir arkadaşım böyle gitti uçakta sancısı tuttu iner inmez Fransa’da hastaneye gittiler tetkikler derken burnundan geldi.Bir şey olmadı ama o stres bile bebeğe zararlı.İmkan varsa erteleyin