damlaylydn lared haber verirseniz çok sevinirim bende aynı durumu yaşıyorum yaptıklarınız işe yaradı mı merak ediyorum
lared damlaylydn kaç haftalıksın hiç ıslaklık oldu mu tamam yazarım tabi inşallah atlatırız cnm dua edelim bol bolca
damlaylydn lared amin inşAllah ben 18 haftalığım su gelişi yok bende de 2 defa test yapıldı alttan bana ama sızıntı yok dedi ama endişe ediyor insan gerçekten tek yapabileceğimiz dua inşAllah sağ salim alırız kucağımıza
damlaylydn lared evet en son gittiğimde 3 günlük bi gerilik vardı ama doktor onu takmadı normal dedi bir gün yakalar bir gün geri kalabilir 1 hafta gerileme olmadığı sürece normal dedi
damlaylydn lared ya her doktor ayrı yorum yapıyor ben o yüzden bu gerilik mevzusunu Şuanlık çok takmıyorum çünkü bir kontrole gidiyorum yakalamış oluyor bi gidiyorum gerilik oluyor bence son aylarda bu durum daha önemli o yüzden şimdi takmaya gerek yok bence
ravzameyraninannesii Merhaba hanımlar bende 30 +4 haftalığım Bende de su azlığı varmış ne yapicam hiç bilmiyorum havuç suyunu deneyip sonuç alan var mı
1melekannesi3858 ravzameyraninannesii benimm ilk gebelikte su azlığı vardı 32 haftamda test yapmışlardı suyum gelmiyordu ama azlık vardı anlamamıştik bende o haftada eşim katı meyve sıkacağı aldı hergun ikiye yakın su bardagi havuç suyu içtim birtane deveci armudu yedim günlük de 3 lt su içtim ve benim suyum şükürler olsun beni 32 haftadan 38+3 haftaya kadar getirdi yani faydası var mutlaka denemelisin icmelisin