ayssz 6.haftamda Folik asite başladım biraz araştırdım ve geç başladığımı farkettim çok endişeliyim benim gibi durum yaşayanlar oldu mu acaba
minikpanda2212 ayssz bende 5 haftalıoım faha başlamadım doktora gidicem onu bekliyorum sadece kanda olduğunu öğrendim ilk gebeliğimde de geç başlamıştım
leefamily ayssz nasıl geç başladınız? Çoğu kişi gebeliğini öğrendiğinde başlıyor zaten o haftalarda hemen hemen
Selim_Alparslan ayssz Folik asit depolanan bir şey değil canım. Bir şey olmaz merak etme. Bende iki gebeligimde de sonradan kullanmıştım. Doktorum 6+5 de vermisti.🌱
cuteregina ayssz yani organlar ilk üç at oluşuyor ilk haftalardan tutunmaya çalıştığı için bence sorun olmaz içinizi ferah tutun doktorunuza söylediniz mi
ayssz leefamily tüp bebek olumsuz olacak diye bekliyordum o ara annem ciddi bir ameliyat geçirdi onunla ilgileniyordum tamamen aklımdan çıktı kullanmam gerektiği 6. Haftada başladım kullanmaya
ayssz İlk gebeliğinizde sorun yaşamadınız öyleyse ..çok olumsuz yorumlar okudum içim hiç rahat değil artık
ayssz cuteregina evet söyledim sorun değil dedi neden içmediğimi sordu yapacak bişey yok artık der gibi hissettim