sakinannee Cuma tahlil vermiştim protein +1 çıkmış daha 25 haftalık hamileyim ebe negatife dönebileceğini söyledi başınaböyle bişey gelen varmı acaba tansiyonlarım hep normal çıkıyor lütfen yardım edin çok korkuyorum
myangelson sakinannee tek seferlikse çok takılmayın idrarda enfeksiyon olduğunda da protein eser veya +1 çıkıyor. Korkmayin ara ara tansiyon ölçün yeterli
emir1885 Benimde 28 de pozitifti sonra negatife döndü ama sonra yüksek tansiyonla 32 de doğum yaptım sıkı tansiyon takibini ihmal etmeyin
sakinannee myangelson evet enfeksiyon da var galibadaha doktoruma gitmedim ama ebenin dedikleri beni strese soktu düzenli tansiyon takibi yapıyorum şükür normal değerde çıkıyor
myangelson sakinannee ebe kötü birşey söylememiş ki negatife dönebilir demiş başka şeyler de mi dedi? Tansiyonlar normalse enfeksiyon kaynaklı olabilir. Benim tansiyon sıkıntım olduğu halde idrarda protein negatifti enfeksiyon olduğunda pozitif oluyordu perinatoloji doktorum enfeksiyon kaynaklı demişti
sakinannee myangelson gebelik zehirlenmesi olabileceğini söyledi ilk hamileliğim öyleydi birden tanı koyulfu ve sezeryanla almışlardı oğlumu çok korkuyorum aynı şeyleri tekrar yaşayacağım diye
myangelson sakinannee yani yüksek haftalarda protein olunca ondan supheleniyorlar direk ama tansiyonlar normalse dediğim gibi enfeksiyondan da çok az yükseliyor