butterflyys Kozlar en son gittğim nst de bi tane kasılmam vardı şimdi bazen karnımda çok hafif vi ağrı oluyor bebek hareketi mi kasılma mı ayırt edemediğim sertleşmeler de oluyor bacaklarıma da vuruyor ağrı siz de nasıl belirtiler olmuştu doğum başlamadan önce
ebobel butterflyys bende bekleyeyim burda kaç haftalıksınız bende 38+2 haftalığım genelde ishal doğum öncesi belirtisi denir bende bugün oldum bakalım nişan sancı falan olmadı daha
merverr butterflyys Alttan muayene ettimi benımde sancı cıktı alttan bakınca 1 parmak açılma var dedi geçen hafta gıttığimde Şuan senınle aynı belırtıler var sadece
halew butterflyys belimden kasıklara vuran bi sancı vardı. Bebek toplanıp taş gibi oluyordu Yürüyemiyordum öyle olunca. Süre tuttum git gide sancı süresi azalıyordu o gün doğum yaptım
anee234 butterflyys genelde adet gibi başlar ilk oğlumda yemek yerken ağrı girdi karnıma yarım saat sonrada baya hızlanmıştı toplam 2 saatte doğum oldu 2 çoçukta sabah suyum geldi ağrı falan yoktu doktora gittim 5 sm açıklık vardı hastanede kalmak istemedim eve geldim duş aldım yemek yedim birden belden kasıklarıma sancı girmeye başladı zor yetiştim hastanede yürüyemedim bebek başını hissediyordum girişim doğurmam bir oldu kolaydı elhamdulillah hiç yürüş egzersizler falan yapmıyorum sadece 36 haftada ilik zeytun yağıyla tampon yapıyorum 37 haftada doğum oluyordu
sevgiciftel ebobel bende 38 hafta oldum bugün ama hiçbir belirti yok bebekte kuduruk gibi hareket etmeye devam ediyor ne yalancı sancı var ne de başka bir belirti hurma ananas yürüyüş her şeyi yapıyorum inşallah güzelce gelir
butterflyys merverr yok canım alttan muayene yapmadı bebiş nasıl senin benim sanki bebek hareket ettikçe kasık bölgemde ve bacaklarıma doğru ağrı artıyor gibi
merverr butterflyys adet olcakmış gıbı ağrılar oluyor ve karnım bı anda cok sertleşiyor yarın kontrolum var bakalım acılma ne durumda aynı mı arttı mı acaba
butterflyys halew hareketli miydi bebiş kuzum yoksa hareketleri azalmış mıydı sancılandığın süre zarfında onu çok merak edşyoeum Allah analı babalı büyütsün bu arada
yadimu Nişan geldi kahverengi akıntı şeklinde ishal olmuştum bir kaç saat sonra da sancılarım başladı
butterflyys anee234 ay maşallah canımmm Allah bağışlasın yavrularını Allah herkese öyle kolayca nasip etsin
merverr butterflyys 4.30 da kontrolum Sabahtan beri karnımın sağ tarafından sancı giriyor ara ara girip girip cıkıyor🥲 bende beklıyorum kontrol saatımın gelmesını