ezgi1452 gamzeozc ablamın doğumunu yapan doktor şuan sancaktepe şifa tıpta rukiye sedef diye bir doktor herkes çok memnun ondan hem ilgisi hem bilgisi yönünden
gamzeozc wind diğer doktorların genel muayene ücretini biliyor musunuz? Doğum paketi almam şu an çok mümkün gözükmüyor da
sym_yc gamzeozc maddi durumunuza göre iki seçenek sunacağım Seyfettin Özvural livv hospital de kendisi iletişime geçerseniz çok iyi başarılı bir doktor psikolojik olarak da çok destekleyici bir doktor fiyat skalasını bilmiyorum ama pahalı olabilir ben şu an esenler de Belgin Esen’in özel polikliniğine gidiyorum Atakent Acıbadem ile anlaşması var çook deneyimli ve başarılı bir doktor çok da samimi anne gibi şefkatli sezaryen ücreti her şey dahil 100 bin tl normal doğum ise 85-90 bin tl çok kalite az maaliyet tavsiye ederim muayne ücreti de 2500 tl çok fazla hastası olduğu için fiyatları da çok makul harika bir insan araştırabilirsiniz
betl99 gamzeozc ben bahar hocaya gidiyorum çok memnunum çok güleryüzlğ ve sakin birisi. Muayene ücreti 3500 diye biliyorum benim kurum anlaşmamam olduğu için daha uygun ödüyorum
gamzeozc Başka hastane önerileri olan varsa çok mutlu olurum gerçekten 🫠 Bu devirde herkes kötü yorumu çok rahat yapıyor ama iyi yorum yapan sayısı çooook az ne yazık ki, araştırdığım her yerde mutlaka kötü bir yorum buluyorum ama iyi yorum görmek çok zor 🥲