aycabrk06 Kızlar merhaba doğum sonrası hastanede kullanmak icin lohusa pedi mi külot bez mi önerirsiniz ilk doğumum kanamam nasıl olur bilmiyorum bilgisi olanlar yardımci olabilir mi
sarilale123 aycabrk06 ben depend aldım , ama hastane de verdi bana . İlk başlarda kanama fazla oluyor
Eboz aycabrk06 hafta bezi alın cunku sezeryan ise sonrasi yatakda altini değiştirmek kolay oluyor ayağa kalkınca depend sizin için iyi daha rahat Ama vajinal doğum ise depend alabilirsiniz ayakta oluyorsunuz
1cey aycabrk06 depend, asiri rahat kenarlardan kolayca çıkıyor, sezeryanda önerilmiyor diyorlar ama zaten üstten kıvırıp kullanıyoruz dikiş yerime de hiç gelmedi cok memnun kaldım
bsr18_ rumeysa_ttkrky16 ben külot bezi asla sevmemiştim. Giyerken çok zorlandım diğerini yatarak bile takabilirsiniz mesela. Hele birde normal doğumsa alttan sürekli muayeneye gelmişlerdi külodu tam takıyodum geliyodular yırtıp atıyodum geri bidaha giymek çok zordu
aycabrk06 sarilale123 Hastane verirmi bilmiyorum ama yakinlarim oyle birsey ile karsilasmadik demislerdi
sarilale123 aycabrk06 özelde doğum yaptım ve aşırı kanamam vardı. Hemşire bi kaç tane getirdi bitince tekrar isteyebilirsin dedi. Depend eve gelince kullandım
Eboz aycabrk06 ben depend aldım sezeryan oldun eşime hasta bezi.aldırdılar hemsire ve çalışan kendisi geldi değiştirdi depend zor.oluyor takmada dediler o sebeple bence kullanışlı da Vajinal ise zaten kolay her turlu
Eboz aycabrk06 hasta bezi su sebeple diyorum.zaten ayağın o an kaldıramıyorsun.giyemiyorsun onlar azıcık.yan çevirip.altina.koyuyorlar
aycabrk06 sarilale123 ben devlette doğum yapacağım cok kararsiz kaldım ne kullanmam gerektigini bilmiyorum doğumhane ebelerine sorsam mı bilemedim
1cey aycabrk06 ben hastaneye ilk gittiğimde suyum gelmesiyle gittim, hastanede bez verdiler perisanlikti resmen 😅 sonra depend aldım dediğim gibi çok rahattı, lohusa pedi bilmiyorum hiç kullanmadım ama depend öneririm
aycabrk06 sarilale123 Numara vermislerdi hatta nst odasinda doguma giren ebelere denk geliyorum sormam daha faydalı olur gibi
28nisan aycabrk06 benimde ilk doğumumdu depend kullandım çok memnun kaldım. Sonra bitince canped külot ped aldım o daha rahattı ondan daha çok memnun kaldım. Hastanede verdiler ama asla önermiyoruz kendiniz alın diye uyardı ebe zaten doğumdan sonra.