AsafTubaEmre Günler çok yavaşladı sanki ya da ben çok mu heycanlanıyorum acaba ona kavuşmak kokusunu içime çekmek için o kadar sabırsızlanıyorum ki herkes öylemi acaba bu heycanı atmak için napabilirim...
AlyaSu AsafTubaEmre 30+4 bence aynı hızla devam ediyor canım bir zamanlar cinsiyet merakı vardı sonra harketleri hissetme,detaylıdaya girme derken bu zamana geldik 🤗
Efuli53 AsafTubaEmre ah bana günler nasıl hızlı geçiyo çarşamba doğumum var şu son 10gün hemen geçti bitti 3-4 gün kaldı 😭😭😭
Mervenin AsafTubaEmre tam akaine 28 den sonrası su gibi sanki zamn nasl geçiyor anlamadm😅 35+1 im bu arada😄
Gyed AsafTubaEmre bende 34 haftamdayim bende de gecmiyoher gören soruyo ne zaman doguracan söylüyorum buseferde diyorlarki seninde haftaların gecmiyo millete dert oldu
AsafTubaEmre AlyaSu çok tuhaf çok güzel bi his canım yaaa Allah herkese nasip etsin ama bilmiyorum heycandan çabucak geçsin kucagıma alayım istiyorum☺️
AlyaSu AsafTubaEmre aynen öyle canım isteyen herkese nasip etsin Rabbim 🙏 mayısın ortalarında alırız inşallah kucaklarımıza sağ salim🤭
Tuna58 Bende 31+4 bende de çok yavaş 🙅♀️ 28 e kadar nasıl geçti hiç anlamamıştım 28den sonra gün saymaya başlayınca zamanda bi yavaşladı bana 😂😂
baharayazz AsafTubaEmre 30 a kadar su gibi geçen zaman 30 dan sonra cidden duruyor sanki 😀 ben suan 36 haftalığım hiiiç geçmiyor bu son ay gerçekten 🤷🏻♀️ Neyse sağ salim doğarlar insallah 🤱🏻👶🏼