Mavimsimavi demetaa Yarın 7 haftalık olacağım 5 haftada başladı koku almıyım hemen kusuyorm 😔 böyle mi gider geçer mi bilmiyorum artık oğlumda hiç kusmadım çok enerjiktim ama bu daha bu haftalarda bitik yine de çok şükür
zelih8a8wa Öğrendikten 1 hafta sonra falan basladı 3. Aya kadar sürdü yani 2 ay falan kız cok zordu o günleri hatırlamak hiç istemiyorum valla yemek yiyemiyorum diye ağlıyordum cok degişik bi bulantı insana yemek yedirmiyo
demetaa zelih8a8wa yaaa benim daha başlamadı belki hiç olmaz :( çünkü çalışıyorum iş yerinde o bulantılarla mahvolurum
bsr18_ demetaa benim bu 2. Gebeliğim ilkinde de olmuştu bundada devam ediyor hiç olmayanlarda var umarım sizde olmazzz🥹
demetaa Mavimsimavi ben henüz 4 ya da 5 haftalığım ama dediğiniz gibi bel ağrım var bir de kasık ağrım vardı ilk başta o geçti bi de göğüslerim acıyor o kadar :)
tirtilveannesii 5 haftada başladı suan 6 cı haftaya giriyoruz sanırım tam bilmiyorum koku aldığım an kusuyorum Balık kokusu olsun kötü herhangi bişi .
mom28_ demetaa 5.haftadan başladı 12 ye kadar sürdü 9-10 pik yapmıstı mide yanmasıyla beraber berbattı
zozanmehmet 5 haftalıkken başladı 10 cu haftadayım devam ediyor herkes olacak diye bir şey yok inşallahta olmaz çok yorucu oluyor çalışırken
nur1124 zozanmehmet öğrendim 1 hafta geçmeden başladı fakat şuanda daha da kötü haldeyim 9 haftaya gireceğim neredeyse su bile içemiyorum maalesef ki