Deletedmom_877 Kızlar 32+4 te gittim ilk nst me sancı çıktı ama ben asla bişi hissetmedim doktor seni böyle gönderemem dedi magnezyum takviyesi yaptılar siz de de böyle oldu mu hiç yani korktum açıkçası çok erken gelir diye 😢
birdirbir1 Deletedmom_877 kendi tecrübemi söylersem sancı zirvede olmasına rağmen hiç bişey hissetmedim haliyle ıkınamadım Bebeğim artık strese girdiği için en son sezeryan olmak zorunda kaldım 😂 bu sefer de öyle olur hissetme diye korkuyorum
Deletedmom_877 butterflyys mesela ne gibi yok ben normal sıramı bekliyordum muayene olduk doktor Herşey gayet iyi suyu vs dedi bebek dönmüş dedi 29. Hafta da dönmrmişti sola yat demişti yattım 32+4 te gittim işte dönmüş artık sonra nst ye girdim sancı çıktı 80 idi ama ben bişi hissetmiyordum hala da öyle bi sancım yok
decembermum Deletedmom_877 bende oldu ben de hissetmedim 30 haftalıkken sancıları kesip ciğer geliştirici yaptılar 32 haftalık doğdu
nurmom_ Deletedmom_877 Benim de önceki hafta 81 çıktı ama gerçek doğum sancısı değil dedi doktorum zaten kasılma önleyici ve fitil kullandığım için onlara devam ediyorum siz de bol bol dinlenin bişey olmaz allahın izniyle stres yapmayın
orhismommmmmm Deletedmom_877 canım bebegın makat geliş miydi benimde makat geliş 32 de gittik yine makat geliş dönmesi için naptın
gunes9876 Deletedmom_877 kaç çıktı sancınız bende aynı haftada sancı çıktı ama doktor herhangi bir müdahalede bulunmadı
bercembudak Deletedmom_877 merhaba geçmiş olsun 27+6 da dün aynısını yaşadım 2 kez nst de çıktı ama hissetmiyorum bugün de ara ara ağrı gibi giriyor sancı mı anlamadım rahimde kanama varmış muayane sonrası da kanaman olur çok olmadığı sürece sorun değil dedi serum verdiler dün gene sancı çıktı şuan yaşadığım ara ara gelen sancı mı değil mi anlayamıyorum ayakta da duramıyorum oturamıyorum da sola yatabiliyorum sadece
Deletedmom_877 bercembudak merhaba size de çok geçmiş olsun neden olduğunu dediler mi kanama neden olmuş bnde kanama falan olmadı serum bittikten sonra eve geldim nstde sancı çıkmadı bi daha 2 hafta sınra kontrol var yine bakalım inşallah ikimizindr bir daha olmaz daha çok erkek ben yeni 33 oldum ama yine de erken yani ayağa kalkmayın işiniz kalsın yapacak bişi yok ağrınız illaki olur tabi ama ayakta çok kalmakta tetikleyebilir herhalde
bercembudak Deletedmom_877 çok teşekkür ederim kanama rahim içinde varmış daha önce de olmuştu 28 haftalık tam şuan dünden beri sürekli sancım oluyor sağlıklı olsun da umarım biraz daha bekler zamanını bebişlerimiz🙏
Deletedmom_877 birdirbir1 yav insan sancı hissetmeyince nasıl nst de çıkar ki 😁 demi ben öyle düşünüyorum bi insanın sancısı olur nst ye yansımaz mı
birdirbir1 Deletedmom_877 valla çok değişik birşeydi 100lerden aşağı inmiyordu bende tık yoktu suni verelim dediler gene birşey hissetmedim tam açıklıkla Sezeryana girmiş oldum 😂
ahmetinoznuru Deletedmom_877 benim de sancım vardı ama nst de çıkmadı ilk hamileliğimde. Ben ayakta duramıyordum sancı sabit aralıklarla geliyordu ama çıkmadı doktor doğum değil üç gün sonra gel dedi eve döndüm akşama doğuma gittim geri 🤷🏻♀️
senos15 Deletedmom_877 ben yaşadım canım dikkatli ol sakın iş yapoma 35+3 te kontrole gittim her kontrol öncesi nstye gitiyorsun zaten bende girdim orda sancım çıktı bayaa böyle sayfaya sığmıyor 100 falan yani ama ben gayet rahatım ne ağrı ne sancı hiç bişey doktor sancın var bi muayene edeyim dedi 5 cm yakın açıkaığım çıktı 😂
Deletedmom_877 senos15 gerçek mi yaaaa şu an 33 hafta oldum valla ne yapmam lazım iş falan yapmayacak mıyım yani yemek falan