Selam kızlar çok şükür bana da yazmak nasip oldu Rabbim herkesin kucağına sağlıklı almayı nasip etsin. Acilde kontrolüm vardı haftamiz ilerlediği için o şekilde acilden yatışım yapıldı. Sadece bir santim açılma vardı 12 saat kendi sancımla ilerledim sonra suni sancı verdiler . Suni sancı açıkçası beni biraz zorladı. Yatışı yapıldığından beri Nst de bebiş durgun çıkıyordu ama bana hiçbir şey diyen olmadı ben Suni sancı çekerken birden odaya on kişi girdi acil Sezaryan dediler hep normalde beklediğimiz için şaşırdım ama sevindim sancı çekerken benim için bir kurtuluş gibiydi. Hemen yatırdılar iğne yaptılar gerçekten bu mu dedim kesinlikle ne bir acı ne bir ağrı asla korkmayın. 5 dakikada falan uyuştu galiba benim bebeğin hareketleri azaldığı için herkes çok aceleci telaşeliydi az daha uyuşma olmasaydı komple bayıltacaklardı. Çekiştirmeleri tabii ki hissediyorsunuz ama hiçbir şekilde rahatsız edici değil karnınızın üstüne iki kere bastırıyorlar bebek aşağı insin diye iki 3 dakika sürdü çıkması . Benim yanıma giydirip de getirdiler o an zaten her şey bitti ondan sonra benle ilgilendiler yarım saat sonra servise aldılar. Ameliyat sırasında ben çok titredim kollarım çenem meğer normalmiş çok garipsemmiştim öyle olursa korkmayın yani. Uyuşuklukluğum tam olarak kaç saatte geçti hatırlamıyorum ama iyi ki ayağa kalkmam da tuvaletim de hiçbir gerçekten zor değildi o gün zaten 3.04 kere ağrı kesici yapıyorlar ağrınız olmuyor diğer günlerde öyle . Korkmayın ayağa kalkın yürüyün 20 Nisan’da doğum yaptım bugün altıncı günümüz çok şükür her işimi yapıyorum herkes kolaylıkla sağlıkla kucağına alsın inşallah🎈🎈🎈