beyzagurbuzz Selim_Alparslan son aylara doğru magnezyum kesinlikle öneririm ayak kasılmaları başlamadan. Bende herhangi bir kasılma olmadı çok şükür bu sayede
Selim_Alparslan sevimlipandahii inşallah aşkım eşim dün test almış gelmiş ya cesaret edemedim yapmaya🤭🙃
Ceku256 Selim_Alparslan kuzum hatırladığım kadarıyla Alparslan ve benim kızım arasında bir gün falan vardı sizin bıngıldak kapandı mı benim kızımın bıngıldağı kapandıda biraz doktor beni korkuttu bence üniversitede profa götürmeyi düşünüyorum
Selim_Alparslan Ceku256 kapanmamış bitanem eşim baktı simdi hic aklıma gelmemişti aşkım ya inşallah bir şey yoktur 😔🩷
Ceku256 Selim_Alparslan genetik olduğunu söyleyen doktorlar var annem kardeşlerimle bizim 5. Ayda doldurduğumuzu söylüyor. Kafası bğyümeye devam ettiği sürece sorun yok diyorlar ama ben yine de bi gösterip rahatlamak istiyorum ya
beautiful_ Selim_Alparslan yazıcam deyip unuttum kuzum Demir ilacı Feramat Magnezyum Newday OMEGA 3 de MİNALOQ kullanıyorum ama kokusu berbat tavsiye etmiyorum doktor içeriği çok yüksek diye tavsiye etti 🌸