sedaaaaaaaaaaaaaa881_ 40+3 suni sancıyla yatışım yapıldı Allah rızası için benim için dua edin kolay doğumum olsun 🥲
busra4646 sedaaaaaaaaaaaaaa881_ allahım kolay kurtarsın inş. Açılma sancı varmıydı suni verdiler size
Balasare sedaaaaaaaaaaaaaa881_ sümmes sebila yesserahu diye içinden zikir çek her işi kolaylaştırır rabbim yar ve yardımcın olsun
sedaaaaaaaaaaaaaa881_ Benim gibi suni sancıyla yatışı olan var mı sabah 12den beri suni sancı takılı kaç saatte doğum oluyor
1cey sedaaaaaaaaaaaaaa881_ yatarak beklemek yerine belirli hareketler yaparsan açılma daha kolay olur doktoruna sorup yap tabii, sıcak duş da iyi geliyor imkanın varsa. Sağlıkla doğsun 🙏🏼
senem0987 sedaaaaaaaaaaaaaa881_ 40+0 da suni sancı verildi sabah 9 da akşam 5 e kadar sancı çektim maalesef sadece 5 cm açılmam vardı ve bebek kakasını yaptığı için sezeryana alındım şuan 4 aylık 🥰
sedaaaaaaaaaaaaaa881_ Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden sancım yoktu bebek büyük olduğu için yatış verdiler
sedaaaaaaaaaaaaaa881_ senem0987 Allah bağışlasın bebeğinizi peki nasıl anladı doktorlar kakasını yaptığını
senem0987 sedaaaaaaaaaaaaaa881_ doktorlar değil aslında suni sancı aldığım saatten itibaren düzenli aralıklarla ebe alttan muayene için çağırıyor öğlene doğru suyumu patlattı 5 gibi tekrar alttan muayene edelim dedi neyse baktı etti dedi kakasını yapmış altında zaten ped gibi bişey vardı su sızıntısı olmasın diye çöpe bak dedi çöpe bi baktım oğlum kakasını yapmış bildiğin mekonyum kakasıydı
sedaaaaaaaaaaaaaa881_ senem0987 Allah yavrularımıza uzun ömürler versin doğum yaptım bende miniğimize kavuştuk
sedaaaaaaaaaaaaaa881_ Hepinizden Allah razı olsun doğumum oldu saat 23.20de bebeğim baş ucumda uyuyor Allah tüm gebelere kolaylık versin inşallah kolay doğumlar nasip etsin inşallah yarabbim
sedaaaaaaaaaaaaaa881_ annebaliii normal doğum oldu kesi çok hafif doktor deformasyon oldu dedi onları dikti dikişleri de hiç hissetmiyorum gayet çok iyi durumum çok sağlıklıyım çok şükür