anne189 ben şuan 27 haftalığım 26 haftalıkken suyum 83mm,kısalığım da 20mm ölçtü bebek de biraz kilolu dedi hem kısalık hem su fazlalığı ya da şeker olursa daha da erken doğacak diye korkmadan duramıyorum bende çalışıyordum doktor rapor verdi çalışma dedi progestran fitil ve adalat verdi ve dinlenmeden başka yapacak bir şey yok dedi. Sizde imkan buldukça dinlenin oturur pozisyonda dahi çok durmamaya gayret gösterin bana doktor tuvalet dışında pek kalkma dedi.Sizi o kadar iyi anlıyorum ki benimde her şey yolundaydı çok güzel ilerliyordu gebeliğim yürüyüş yapıyordum enerjiktim birden böyle bir şeyle yüzleştim.bende bu platforma girip iyi şeyler okurum umuduyla iyi kötü her şeyi okuyup daha çok modumu düşürüyorum bazen de umudumu yükseltiyor burası ama uzak durmak da istemiyorum.40 haftayı dahi gören çok kişi var siz şuan kaç haftalıksınız 32/35 haftayı gören de çok kişi var dua edelim birbirimize inşallah güzel olacak bu platforma bizde güzel hikayelerimizi yazmaya geleceğiz inanıyorum sizde içinizi ferah tutun inşallah.