decembermum Arkadaşlar altı hafta üç günlük hamileyim bugün beta hcg baktırdım 50.000 çıkmış acaba ikiz gebelik olabilirim mi çok korkuyorum özellikle çoğul gebelik olanlar bana bir bilgi verirse çok çok sevinirim
kvsronlerr decembermum benimde 60 bindi o 6+3de kan değerlerime bakılması için vermiştim ama zaten ikiz olduğunu öğrenmiştim usgde kalp atışı için gittiğimizde o gün
Havin49_ decembermum beta ile ikizin alaksı yok cnm ha oladabilir ama tekil gebe olup değeri çok yüksek çıkan insanlar var
decembermum kvsronlerr ne diyorsunuz 🫣 ay allahım korusun ben 4 haftalıkken gittim tek kese görmüştü doktor daha sonra ikize döner mi
kvsronlerr decembermum benim tek yumurta ikiziydi bir kese içinde ama her yüksek beta ikiz demek değil diyorlar yüksek betalarla tek gebelik yaşayanlar da varmış
twinsmomee decembermum betayı hatırlamıyorum ama ilk gebeliğim ikizdi 5. Haftada tek kese görünmüştü 7. Haftada kalp atışı duymaya gittiğimizde ikinci keseyi bebeği görmüştük
decembermum bersu56 canım benim iki çocuğum var zaten yaşım 40 hiç beklemediğim bir gebelik oldu daha tek olmasına fikren hazırlanamadım büyük konuşmim iki tane diye düşününce ödüm koptu daha tek olursa asla şikayet etmicem