Busra1210 Bernuss Dün evde test verdim silik çizgi mi gördüm ya da kafamda mı kurdum tam anlayamadım meraktan erken yaptım sanirım
nurssy Busra1210 testin fotoğrafını atsana ben 5. Günde awox marka testle öğrenmiştim 5. Gün embriyosuydu
Busra1210 Bernuss 5. gün embriyosuydu 5AA demislerdi transfer sonrasi 7.günde test yaptım ama görüntüyü bir türlü yükleyemedim
Bernuss Kızlar bir şey soracağım transferin 9. Günü ve idrar gibi kontrolsüz su gibi akıntı gelmesi normal mi yaşayan var mı acaba
Busra1210 Bernuss ben lutinus fitil kullanıyorum transferden öncesi ve sonrasında onu kullandığımda oluyor ama onun dışında olmadi. Eğer fitil kullanıyorsan o yapıyor ve normal olması
Bernuss Busra1210 evet bende transfer öncesi ve şuanda da progestan kullanıyorum teşekkürler fitil kaynaklı sanırım yazdım hemşireye de merak edip
Bernuss Kızlar dün akşam kaset test yaptım tek çizgi çıktı doktorumun dediği kan tahliline 2 gün var ama morelim bozuldu eğer olmuş olsaydı testte çıkardı diye düşünüyorum bilmiyorum