zynp1107 Dün gece yaptım çok az silik çıktı sabah tekrarladım yine aynıydı bıraktım bir saat sonra baktım böyleydi var mıdır dpo 7
ciceki zynp1107 canım çok Silik gözüküyor ama 1 saat sonra test sonucu pek doğru sonuç vermez istersen direk kan ver emin olursun
elffssyl zynp1107 seni umutlandırmak istemem ama awoks genelde doğru çıkıyor ben artımedle öğrenmiştim o genelde yalancı pozitif veriyormuş çok az silikle öğrenmiştim belki hesabimda vardır bakabilirsin regle 4 gün kala öğrenmiştim
kahve_kokusu zynp1107 sizi umutlandirmak yanlış birşey söylemek istemem ama bende avoxla aynı bu şekilde öğrenmiştim ve bende kuruma çizgisi zannetmistim. Şimdi bebeğim 9 aylık inşallah mucizeniz sizinledir💐
nazifeeeeeeeeee zynp1107 bende bu marka ile çok silik öğrenmiştim 10 15 arası beta ile yakalamıştı. Sadece 1 saat sonra görmen endişelendirdi elinde varsa yarın yada 2 gün sonra tekrar yap he koyulaşıyormu görürsün. İnşallah vardır Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🌸
zynp1107 Vallahi negatif görmekten yıldım bekleyeyim biraz daha awox kuruma çizgisi çıkarmıyor diye duşmuştum bi sorayım dedim
anneyim01 zynp1107 cıkarıyor basıma geldi Ve İnş pozitifdir . Kan vermeniz daha iyi bence Birkaçgün sonra Hakkınzda hayırlısı olsun Allahım tüm bekleyenlere güzel haberler almayı nasip etsin Amin
waldotimee Ben de yine aynı bu markayla aynı bu siliklikte öğrenmiştim. Canımm hadi inşallah ben var diyorummm 💕 ayyyynısını yaşadım hatta teste bakıp “var mısın?” Demiştim o heyacanını anlıyorum 😄
zynp1107 waldotimee ciddi misin ağlıcam ben evladımı 26 haftalık kaybettim 4 gün yaşadı bugünde mezarlığa gidicem her pazar ordayım dayancak gücüm kalmadı kızlar lütfen bana dua edin 🥺
waldotimee zynp1107 canım benim seni çok iyi anlıyorum ben de ilk bebeğimi doğumdan sonra kaybettim tekrardan hayata tutunmaya çalışıyorum bir şekilde. Ne hissettiğini ne yaşadığını biliyorum. Yeniden bahar gelicek yeniden yeşilleneceğiz bak görüceksin.
zynp1107 Ay inşallah inşallah 🥰Rabbim bebişlerinizi size bağışlasın olmayanlara ve bana da kısa zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin
samaa_ zynp1107 dpo 7 cok erken yumurtlamayi ne zaman gormustunuz? Birde afedersiniz iliski gunleri ne zamandi? Ben de bekliyorum da🥲silik cizgi varr
zynp1107 samaa_ samaa_ yumurtlama 19 unda oldu 18 inden 22 sine kadar ilişki oldu canım yani erken gibi ama bazen çıkabiliyormuş ondan ümitlendim
zynp1107 waldotimee hep beraber canım benim umarım hepimiz kolaylık sağlıklı hayırlı evlatlarımıza kavuşuruz