mrvnr12 Cansin_01 doktor dedi zaten bu ay dinlen bi diye. Benimde yapmaya niyetim yoktu. Ayrıca aşılama için bile çok az şans veriyorlar . Bilemiyorum ne yapacağmı .
Cansin_01 mrvnr12 öyle düşünme canım aşılama bazılarında ise yarıyor ve bu Şans için değil. Sonuçta spermler rahmin içine bırakılıyor eminiz gittiğinden yani bide açıklanamayan infertilitede etkili deniliyor.
Cansin_01 mystery94 gelir inşallah canım gebelik çıkmadı dimi . Testler negatif mi? Bende pcos yok adetlerimde düzenli zaten asla sasmiyor annem diyor ki bir iki şaşsa gebelik gelir diyor.
mystery94 Cansin_01 martın 23 ünde olmuştum oyüzden 23 ünde kan verdim 0 çıkmıştı ama hala regl olmadım canım ya
mrvnr12 Cansin_01 haklısın fakat amh değerim düşük olduğu için bi kaç ay dener tüp bebek denerim diye düşünüyorum.
Cansin_01 mrvnr12 tabi daha yüksek ihtimal tüp bebek. Hayırlısı olsun inşallah bunlara gerek kalmadan bu ay gebe kalabiliriz. Ben devlete gidiyorum özellere artık para vermek istemiyorum
Cansin_01 mystery94 bayagida olmuş test yap bidaha istersen. Baktın üç gün daha olmuyosun doktora git. 7 günlük gecikme olabiliyor ama fazlası normal değil canım gebelik varsada çıkar Allah korusun kist vs başka bişey olur haberin olmaz
mystery94 Cansin_01 yarın yapcam canım inş pozitif çıkarda olmazsam da dediğin gibi 7 gün geçerse doktoruma söyliyim