sarilale123 Kızlar bebek kıyafetlerini yıkayacağım. En çok kullanıp memnun kaldığınız marka hangisi. Bir sürü seçenek var şuan çok kararsız kaldım.
Selim_Alparslan sarilale123 aşkım bebek deterjanları hiçbir lekeyi çıkarmıyor bence ben ilk bebegimde hep kullandim hic çıkarmadı öylece giydiriyordum lekeli lekeli. Ama şimdi ikinci bebeğime bingonun giysi şampuanı kullanıyorum valla lekeli bile kalmıyor.
sme123 sarilale123 canım bende senjn gibi kıyafetleri yıkacam yeni aldığım onun için ilk siveno aldım yumuşatıcı gerektirmeyen onla yıkacam temiz kıyafetler zaten ve daha sonrada araştırmalarım sonucunda baby me leke çıkarıcı toz deterjanı kullanacam
glnzkrkmz Selim_Alparslan baby me toz deterjanı keşfetmemişsiniz anlaşılan🙃 lekeli elbiselerin üstüne dökün kaynar su da dökün bir gün bekletin sabah o lekeden eser kalmaz.bebek oldukları için ciltleri hassas olur bu yüzden kullandığınız ürünü önermem🙈
sarilale123 sme123 siveno muadili uni baby diyolar ama bilemedim. Teşekkür ederim. My Rabbit de leke çıkarıcı olarak çok iyi diyolar. Bende verdim sipariş
sarilale123 orhismommmmmm teşekkür ederim, onu aldım kullandım gerçekten lekeler çok güzel çıktı eski kıyafetlerden. My Rabbit de çok önerildi onunda siparişini verdim
tahamommy sarilale123 ilk yıkamak için siveno olabilir canım ama sonrasında hiç lekeleri çıkarmıyor ben bizim deterjanla yıkıyorum artık bazende duru granül ile yıkıyorum, e bebeğin deterjanı da çok övülüyor
sarilale123 tahamommy ilk yıkama için alınca sonra elimde kalacak o zaman leke yüzünden. Yada leke çıkarıcıyla birlikte kullanmam gerekecek. Çok teşekkür ederim. E bebeğe bi bakayım yine ben
Selim_Alparslan glnzkrkmz Hiç kullanmadım daha önceden 😊 Cilt için bir sorun yaşamadık o yüzden kullanmaya devam etmiştim ama en kısa zamanda alıp deneyeceğim teşekkür ederim. 🪷
glnzkrkmz Genel bir yanıt olsun .lekeler çıkmazsa baby me toz lek çıkarıcıyı lekeler üzerine ekliyorum üzerine kaynar su ekleyerek bir gün bekletiyorum sabaha o lekeden eser kalmıyor .Ve hep stoklarım💖
sarilale123 Selim_Alparslan hangi rengi peki onu kastettim fark ediyormu? Bebekte kullanmasam bile oğlumun kıyafetleri için kullanırım. Çok leke oluyor