5353Rizeli Diş ağrısı için önere bileceğiniz bişey varmı nolur ya artık yoruldum bu diş ağrısından ilaçta kullanamıyorum nolur çözüm bulun arkadaşlar 😬😬
ballim_dunya 5353Rizeli dişinol diye bir ilaç var hamileler kullanabiliyor mu bilmiyorum eczaneye sorup al bende aynı şekildeyim 20lik ağrısı çekiyorum yaptım çok iyi geldi valla bir de sarımsağı ikiye böl dişinin üstüne koy o da çok iyi geliyor ama ağza gelen tükürüğü yutma
ece99sultis20 5353Rizeli 5353Rizeli aktardan nane yağı al küçük bi pamuğa birkaç damla damlat ağrıyan yere koy orayı uyuşturup rahatlatıyo ama sakın yutma bide hamilelerin kullandığı antibiyotik var b sınıfı diş doktoruna ve kadın doğum doktoruna sor 9 haftalıkkrn bende diş ağrısı çekiyodum antibiyotik kullandım şuan 16 haftalığım hala ağrımadı antibiyotikten sonra düzenli fırçalamayı unutma canım
yeliz1923 5353Rizeli Doktorunuza sorun kullanabiliyorsanız antibiyotik versin bende kullandım 4 gün ağrısı geçti başka türlü ağrı gidyor geliyor 😬 Amoklavin verdiler
bsrelif Karanfili suya batır beklesin ağzında beklet veya karanfili ağrıyan yerine koy acısını ağrısını alır
gozukara1 Sensodyne çürük karşıtı diş macunları var, diş etinde problemler varsa onun için yine aynı markanın diş macunları var ben bir hafta antibiyotik kullandım ve bunlarla çözüm buldum, çok geçmiş olsun 🌸
rabia_4949 Bnmde dünden beri uyutmuyor diş ağrısı çürük maalesef acile gitsem bişi yaparlar mı kızlar lütfen cvp verin