prensesssannesi Kızlar awox test yapıp gölge şeklinde çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı dün akşam yaptım gölge çıktı ondan önceki akşam yaptığımda hiç bişey çıkmamıştı anlamadım gözle görülüyo ama fotoğrafta yakalayamadım bi türlü
tubitolo24 prensesssannesi bi kaç gün sonra tekrarla istersen canım hem gecikmiş olursun net sonuç olur gibi
Elisa0110 prensesssannesi neyse test alıp denersin baktın çizgi daha da belirginleşiyor kan verirsin 🌸
prensesssannesi songulkrkc2133 senin yine baya belli oluyo canım ya bende zor bela ya görmek istediğim için görüyorum bilmiyorum 🥲🥰
songulkrkc2133 prensesssannesi ilk benimde belli etmiyordu canım ama ben hamile olduğunu biliyordum mide bulantım başlamıştı diğer gün teste baktığında kurudukça böyle olmuştu
prensesssannesi songulkrkc2133 bilmiyorum ya kuruma mı var mı kafam karıştı önceki yaptığımda hiç bişey yoktu
songulkrkc2133 prensesssannesi fotoda yok gibi sen kendin görebildin mi kurudukça bazen kamerada belli olmuyo
prensesssannesi songulkrkc2133 görüyorum kendim işte kamerada çikmiyor aman yok galiba ya kurumadır buda yarın belli olur zaten salcam 🤨🤣
prensesssannesi hilalaselll4 gördüm canım benim yarın adet günüm sanki olsa daha net çıkardı gibi geliyo