sadecebizz Kızlar bebek odası yapmayı düşünmüyorum kiracı olduğum için ama çocuğun eşyaları için dolap almak lazım mı sizce
senaninannesi_ sadecebizz abim evlendi bekar odasında ki 3 kapılı folabı verdi bana ahşap baya sağlam bi dolap brnde onu kullanıcam yatağı ve dolabı benim odamda olucak yatak odam çok büyük zaten çocuk odası brnde yapmayı düşünmüyorum şimdilik ev sahibi olmama rağmen
1cey sadecebizz bebeğin kıyafetleri ayrı yerde durursa daha iyi diye düşünüyorum, oda yapamasanız bile evet dolap gerekli bence
mrvgrbz sadecebizz evde çocuğun eşyaları için yer varsa gerek yok benim olmadığı için dolap almıştım 2 yaşına gelince de yatak aldım çocuk odası yaptım
beyzzsenturkkk sadecebizz lazım tabi ki. 2. cocuguma hamileyim tekrar dolap aldım ikisininde dolabı var
dilaradoyan sadecebizz bebek eşyaları ayrı yerde olunca daha rahat oluyor canım. Dolaba yerim yoktu geniş bi komodin aldım bende. Yerim olsaydı iki kapılı bir dolap alırdım
sarilale123 sadecebizz yani kıyafetlerini koymaya bimdolabınız şifonyeriniz varsa almayı. Ama diğer türlü gerekli
tdrmss Valla benimde çocuğun kıyafetini koyacak yerim yoktu kendi dolabimiz zaten ağzına kadar dolu ordan yer aç dediler ama açacak gibi değildi 4 kapaklı dolap aldım bebişime baya iyi oldu
Aykerny sadecebizz bende kira evindeyim hatta annemde bizle kalıyo ben küçük oturma odama evdeki bekarlıktaki kullandığım 3 kapaklı dolabı getirttim annem askı yerine eşyaları yerleştirdi bebiş içinde 4 raf +2 çekmece var bence ekstra dolaplarınızda yer yoksa gerekli…