kubracaliskn Kızlar ben gebeliğimi çok erken öğrendim yani 3 haftalıktı ilk beta 47 2 gün sonra 87 oldu pazartesi tekrar kan vereceğim. Cuma günü ve bugünkü testlerim böyle koyulaşma var mı sizce bu haftalarda testleriniz nasıldı? Görsel ekleyemiyorum ki ☺️
dilaradoyan kubracaliskn Canımız Annemiz, Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden “Resim Yükle” kutucuğundan yükleyebilir veya https://mutluresim.com adresine fotoğrafınızı yükleyip “Kopyala” kısmından bağlantıyı alarak yorum olarak paylaşabilirsiniz. 💜
Esma006 kubracaliskn üç kere kan verip iki katı artış gorduysen bırak bence test yapmayı strese girersin kendin hesapla 6-7.haftands kadın doğuma gidip karından ultrasonda görürsün aşkım.
allyslife kubracaliskn erken öğrenmek hem güzel hem çok sabır gerektiren süreç ya ben de beta22′de öğrenmiştim günler geçmiyordu sürekli test yapıyordum🫠🫠
htcyld kubracaliskn merhaba benimki ilk öğrendiğimde 48 di 2 gün sonra 135 oldu ben 3. Gün tekrar vermek istedim yrn tekrar vefecem inşallah güzel haber alırım siz ne yaptınız keseyi kalp atışını falan duydunuz mu ne zön duyulur çok merak ediyorum sabır edemiyorum
kubracaliskn Şimdi oldu kızlar biri cuma sabah yapıldı alttaki bugün sabah cuma beta 87ydi koyulaşma var mı beta 2 katına çıkmaz diye çok korkuyorum 🥺
NovaVina_ kubracaliskn var var koyulaşma 🥹 aynı dönemleriz sizinle. Ne güzel ya sağlıkla kucaklarımıza alalım. 🌸
cicek63 kubracaliskn hiç korkma canım benim testte silik çıktı kan verdim yükseldi vs. kalp atışını duyduk eve geldim can sıkıntısından bir test vardı yaptım oda silik çıktı 😂 inşallah seninkide güzelce artar içini ferah tut ❤️
kubracaliskn NovaVina_ yani son adet tarihime göre şu an tam 4 hafta gösteriyor ☺️ beta 47 ve 87 olunca bir korktum tam 2 kat artış olmadı gibi de var şükür artış tabii ☺️ inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kavuşalım yavrularımıza 🥰
kubracaliskn Esma006 yani daha 2 kez test verdim ilki 47 ikincisi 87 çıktı tam 2 kat olmadı ama işte. Bide yarın vereceğim artış düzenliyse bırakırım testleri ben bugün merakımdan yaptım aslında ☺️
kubracaliskn allyslife evet ya planlı gebelikti 1,5 senedir istiyorduk zaten erken öğrendim sizin beta artışınız nasıldı ☺️
kubracaliskn nazifeeeeeeeeee çok teşekkür ederim yarın da kan sonucum güzel gelirse rahatlayacağım inşallah 🙏🏻
allyslife kubracaliskn 48 saatte 1 kan verdim sırayla 22, 70, 150′ydi devam etmedim, 150 olduktan 5 gün sonra keseyi görmüştük, şimdi de 16 haftalık olacak🫠
kubracaliskn allyslife maşallah sağlıkla doğsun inşallah ☺️ benim ilk beta 47ydi 48 saat sonra 87 oldu tam 2 kat artmadı biraz canım sıkıldı ama yarın bir daha kan vereceğim inşallah artış güzeldir 🥺
allyslife kubracaliskn amin canım inşaallah çok teşekkür ederim, yarınki artış farkı kapatır inşaallah. Tam 2 katı olmasa da olur doktorlar %60 üzerindeki artışları sağlıklı kabul ediyor, canını sıkıp streslenme hiç💖 beni de etiketle mutlaka