Benimminikkuzumm Merhaba hanimlar 22 haftalik hamileyim hersey yolunda giderken 2li 3lu testim normal ciktiktan sonra 4 boyutlu ultrasona girdik doktor bebeğimin beyninde buluna sivinin 11mm oldugunu soyledi beklenen sınırın üstündeymiş ve beni prof. Dr yonlendirdi cok endiseliyim birsey olucak diye cok korkuyorum 😓😓😓aranizda hic yasayan varmi 😞
NeslihanKorkmazKahraman Allah Benimminikkuzumm Benimminikkuzumm inşallah önemli bir durum değildir canım bilmiyorum ama üste kalsın diye yazıyorum
Fadiiiik Benimminikkuzumm allah korusun cnm inşallah sağlıkla kucağına alırsın bende bişey diyemicem sana şimdi yorumun üste kalsın biri biliyodur kesin kbakma cnm
Haticemin Benimminikkuzumm canım onu takibe alıyolar sonradan azalabiliyor azalmasada erken doğurtturup şırıngayla sıvıyı alıyolarmış
Benimminikkuzumm NeslihanKorkmazKahraman insallah canim duadan baska birsey gelmiyor elimden Allah razi olsun😔
Benimminikkuzumm Haticemin insallah hatice hanim tek temennim saglikla kucagima alabilmek günlerdir icim içimi yiyor teşekkür ederim bilginiz icin Allah razi olsun
Haticemin Benimminikkuzumm benim bebeğimin ki de sınırdaydıydı çok şükür şimdi normal 34 haftalık olduk inşallah sizinki de düşer
Lavanta01 Benimminikkuzumm insallah sagliklica kucaginiza alirsiniz, tum üzuntüler kaygilar kuş gibi uçar gider :( Allah buyuk
Aryaninannesiiii Benimminikkuzumm merhaba nasıl oldunuz benimde amniyom sıvım fazla. 26.haftadayım saglıklı dogum yaptınız mı
Benimminikkuzumm Haticemin ayy insallah hatice hanimm rabbim sağlıklı bi sekilde kucağımıza almayi nasib etsin ☺☺bnmki 22 haftalik suan sizin degeriniz kac çıkmıştı
Haticemin Benimminikkuzumm 6.1 di en son doktorum normal şuan hiç bir sıkıntı yok dedi sen bol bol dua et canını sıkma inan ki düşüyo benim ki 32 haftada beyin sıvısı düştü
Haticemin Benimminikkuzumm her doktora gittiğinde hatırlat beyin sıvısını ben ilk onu soruyodum hep ☺️
Benimminikkuzumm Haticemin insallah canim banada nasib olur suan doktorun ne soyleyecegini bekliyorum zaman gecmek bilmiyor 😔