mtlukadin1 Kızlar cuma günü triyaja kontrolüm vardı bend egittim bebek suyu azalmış dedi doktor nstde de hareket az ettiği için yatış verdi o ara nstye bağladılar sancım çıktı 45-30-68-80-100 oldu fln nstde hareetleri çıktı açılmama baktılar 2cm açıklım varmış neyse ara ara nstye bağladılae beni yine sancım çıktı ama açılma ilerlemedi cumartesi öğlen taburcu oldum eve geldim duş aldım kasık ağeısı böyl regl ağrısı gib ağrım var karnımda kasılıyo ama düzenli değil birde istifra ettim oda garip geldi su gelişi yada nişan yok bebek hareketi var neler hapmalıyım kasılmalarım ve açıklığımı ilerletmek için
gamzeli04_ mtlukadin1 benim 2 cm açıklığa suni sancı verdiler ertesi gün doğum yaptım ve suyun da azalmıştı siz nasıl taburcu ettiler ki
Nazli_3009 mtlukadin1 istifra açılma ilerleyince oluyor genelde nişan da gelmiş anladığım kadarıyla tekrar muayene olup ilerlemişse bence suni ile devam edilebilir
Zehrailly Doğum başlamış aslında yani nişan gelmiş en geç 1 hafta içinde doğum olur gibi görünüyor. Sancı başlatan şeyler hurma, ananas yemek ve bel bölgesine sıcak su tutmak. Bunlar doğumu başlatmada çok etkili.
Nazli_3009 mtlukadin1 şöyle söyleyeyim doğum yaptığım zaman çoğu kadında istifra ediyordu ebeler açılma olunca olur diyorlardı belirtilerden biriymiş ama tabi dediğiniz gibi stresten de olabilir