NilVibe ev işi nankördür ,ne kadar dipten yapsak da taş çatlasın 2 gün dayanır ,3 çocuğum var , 1 dk oturmak yok inan ki elim hızlı olmasına rağmen ucu ucuna yetiştiriyorum dip bucak detaylı hergün temizlik yaparım çamaşır illa hergün 1 kez de olsa çalışr ,bulaşık da öyle ,o kadar iş yaparım ki yazmaya üşendim 😂 çevreme göre temiz titiz düzenliyim ,ve 3 çocuğa göre evim pırıl pırıl ,bunları herkes yüzüme söyledi yani. Hatta komşum yumoş kokumu ezberlemiş asansöre binince ,çocuklarının binip indiğini deterjan kokundan anlıyorum artık diyor ,daire kapım 2 tane ,iç kapıyı açıyorm ev havalansın diye ,temizlik yaparken hani. Kaç kez kapım çalındı,bu deterjan ,parfüm kokusu senin evinden mi geliyo diye,koridora kadar ulaşmş kokular 😂 ben çok takmışım canıma eziyet eder hale gelmişim ,mr çektirdm diz ağrısından mahvoldum 2. Derece menisküs yırtığı oluşmuş . Ayakta dönmekten dizi deforme etmişim bu yaşta. Ben yaptm siz yapmayın. Yazdklarımı marifet diye yazmadım ,keşke bu kadar temizlik düşkünü olmasam 🥲eşim hep yapma etme nolmuş yani yeter der hatta bazen bakar olacak gbi değil el atar düzeltir etrafı ama ben takmışm işte illa temiz olacak düzenli olacak ,herşeye yetişip dört dörtlük olsn istiyorm