seymaozz Herkese merhaba. Sizce elektrikli Bebek tırnak törpüsü almak mantıklı mı? Bebekler için olan normal tırnak makası alacağım onun dışında kesmeye korkarsam diye bundan da almalı mıyım sizce? 🤗
yurdtas seymaozz bir sürü yorum gördüm seveni sevmeyenii ben aldım e bebekten çok pahalı bir sey değil kullanmazsamda üzülmem diye düşündüm 100 tl mi neydi 😅
myangelson seymaozz evet. Ben gerek görmedim normal makasla keseriz n’olacak dedik ama oğlum o kadar hareketliydi ki asla durmuyordu bebekliginden beri.iki kişi zor kesiyorduk baktık çocuğun parmağını falan keseceğiz olmayacak böyle elektrikli alalım dedik. 14 aylık oldu hala elektrikli kullanıyorum. Yorumlarını gördüğümde kötü diye okudum hep ama gayet de güzel yapıyor baya da keskin. E bebekten almıştım
istanbuldabiizmirli seymaozz ben 1.5aylık bebeğimde kullanıyorum basından beri, gayet memnunum zaten doktorumuz tetanoz aşısı olana kadar normal tırnak makası önermiyorum demişti, bu yüzden elektriklisini aldık. Aman dikkat
seymaozz myangelson Yine herkesten farklı bir bakış açısı ve farklı bir görüş geldi her şeyde olduğu gibi 😂 o zaman alıp bir köşeye koymak lazım. Sadece şunu da merak ettim nasıl çalışıyor? Yanlışlıkla eline değerse falan canı yanmaz mı? Sanırım ben normali değil bunu kullanırım eğer yanmaz ise.
seymaozz istanbuldabiizmirli evet Allah korusun metal bir şeyin sürtmesi bile tetanoz için insanı korkutuyor ama 20. Hafta sonrası anneye yapılan tetanoz aşısı bebeği de korumuyor mu ki?
myangelson seymaozz eğer bizim oglusumuz gibi hareketli bir bebek olursa törpü şart oluyor 😅 yok canı yanmıyor zaten içinde bir sürü başlık var aylarına göre onları kullanıyorsunuz. Tırnak dışında parmağa falan değdiği zaman duruyor otomatik olarak. Kaldırınca devam ediyor. Bende korkmuştum canı yanar mı diye ama yanmıyor hatta oğlum büyüdüğü için gidiklaniyor gülüyor 😅😅
seymaozz myangelson 😂 Maşallah ona. Hep enerjik neşeli bir çocuk olur İnşallah. 😍😄 Yani eline değince duruyorsa kesin tercihim elektrikli olan olur o zaman. Zaten önce bi kendi elime değdirip denerim bir şey oluyor mu diye. 😄