__babyandme__ Hamileliğinizde sütünüz ne zaman geldi ya da doğumdan sonra hemen sütünüz geldi mi? Açıkcası merak ettiğim bi konu ama kişiden kişiye de değişiyor fikir sahibi olabilmek için soruyorum
dilaradoyan __babyandme__ ilk hamileliğimde hamilelik sürecinde gelmedi doğum yaptığım gibi geldi sütüm. İkinci hamileliğimde de doğuma son 2 hafta kala geldi. Tam 40 haftada doğdu kızım yani 38. Haftamda geldiğini fark ettim. Süt doğumdan sonra beklenir normalde ama dediğiniz gibi bazılarında daha erken hamilelik haftalarında da gelebiliyor
gzmnrhal __babyandme__ 26 cı haftada galiba tam emin degilim ama şuan daha nadir geliyor ilk 2 gpgustendi suan sağdan geliyor yatarken falan 34 deyim dogumdan sonrada devam eder inş
kacerent __babyandme__ doğumda oğlumu kucağıma aldığımda ebe söyledi süt verelim bebeğe diye orada geldi ilk :)
__babyandme__ kacerent peki o zamana kadar sütünüzün geldiğini biliyor muydunuz o zaman mı öğrendiniz?
sarilale123 __babyandme__ doğum yaptım nerdeyse yarım saat sonra bebeği yanıma getirdiler, sütüm gelmişti.
tortillam_ İlkinde 3-4 gün sonra geldi. Ama yetersizdi sütüm yoktu benim. Benden önce doğum yapan arkadaşımın doğum sonrası hemen gelmiş. İkinciye hamileyim bakalım bunda ne zaman gelir sütüm olur mu bilmiyorum
kacerent __babyandme__ bilmiyordum hatta ebeye dedim ki benim sütüm hiç gelmedi o da bana demişti ki sütün vardır merak etme diyip emzirmişti çok güzel bir andı:)
__babyandme__ kacerent gerçekten inanılmaz bişey bilgi için teşekkür ederim, bütün duygusallığımla o günü bekliyorum 🥲
tahamommy __babyandme__ benimde doğumdan hemen sonra geldi, tentene temas ve sıcak suyunda etkisi var, göğüslerinizi masaj yaparak yıkayın süt daha kolay iniyor