busepolatt Sedaaaaaaccccaannsssns her gün 10 bin adım attım bazen daha fazlası gebe pilatesi yaptım evde temizlik hak getire her gün bi yeri temizledim ellerimle sildim yerleri zaten 4 yaşında bir oğlum var oturup dinlenmek hiç yoktu yemek çamaşır zaten bunlar klasik yapıyosun yani hiç durmadım
Sedaaaaaaccccaannsssns busepolatt ayy maşallah günde 10 bin adım şahane benim max 2000-3000 adım oluyor gün içinde
cennet033 busepolatt inşallah brnimkide bu sefer kolaylıkla sağlıkla hayırlısıyla geçer bazen korkuyorum
busepolatt Sedaaaaaaccccaannsssns dinlene dinlene yürüdüm sürekli hareketli olunca çok da zorlamanmadım oldum olası gün içinde boş durmayı sevmiyorum hep bir iş hep bişeyle uğraşma hep var bende bi de psikolojik olarak kendimi hep başarabilirsine kodlamışım artık küçüklük travması mı bilmiyorum ☺️
busepolatt cennet033 korkman o kadar normal ki ilk doğumdan neler yaşayacağımı bilmeme rağmen insan bazı şeyleri unutuyor bende de korku vardı ama korku tarafına değilde pozitif tarafa kaydırdım kendimi inşallah kolay bir doğumunuz olur ☺️
cennet033 busepolatt amin inşallah canım çok teşekkür ederim yorumun için Allah razı olsun sevdiklerinle mutluluk içinde yaşa❤️