Merhaba kızlar öncelikle herkese hayırlı sağlıklı güzel bir gebelik ve doğum diliyorum.
Dün 38 hafta 4 günlük hastane kontrolüne gittim doktorum yoktu farklı bir doktora sıra aldım nst’de sancı ve bebeğin kalp atışları düşük çıktı. Doktor acile yönlendirdi beni acil de kalp atışlarında problem olmadığını cihaz kaynaklı olduğunu söylediler. Alttan muayene yapmak istediler yaptırmadım çünkü kalbimde ritim bozukluğu olduğu için kararsızdım normal ve sezeryan konusunda ama daha çok normal istiyordum o yüzden ilçede değil de Mersin’de doğum yapayım dedim imza atıp çıktım hafif sancılarım vardı ama doğum aklımdan bile geçmedi eve gittim iş güç ortağı toplayim derken gece yarısı oldu saat 1 buçuk gibi kv min zoruyla acile gittim 4-5 cm açıklık var Mersin’e git yolda da ıkınma doğurursun yoksa ben kalpten dolayı relax olmaya çalışıyorum sancım da çok şiddetli değil ilk doğum çok korkuttum kendimi bunda aynıaini yapmicam dedim. Yarım saatte geldik Mersin şehir hastanesine alttan baktılar 6-7 cm hemen yatış yaptılar ama ritim problemim yüzünden kardiyolojiye haber verildi doğumhanede ekg çekildi kardiyolog kalp durma ihtimali var düşük de olsa eşim de doğumhaneye çağrıldı konuştular eşim riske atmayalim dedi bana bıraktı kararı bende arada kalınca doktorların da tedirginliği yüzünden eşim sezaryen onayladı. Korktuğum kadar yoktu ameliyat ama sonrası berbat çok şükür bebeğim yanımda bı problem yok ama benim inanılmaz ağrılarim var keşke normal yapsaydım diyorum herkesin bünyesi farklı tabi ama benim sancılar beni yormadan tam açıklığa çabuk gidiyor doğum da 15-20 dkka da gerçekleşti ilki bence bu daha kısa sürerdi katlanmam gereken 15-20 dkk acı yerine sabahtandir canım çıkıyor hakkımızda hayırlısı buymuş. Bu arada Mersin şehir hastanesi normal doğum konusundaki tavırları da sezaryendeki ekibin saçma sapan tavırları nedeniyle tam bir hayal kırıklığı belki doğum yapacak olanlar var diye detay girmicem ama bana kalp problemime rağmen doktorum hariç diğer herkesin yaptığı muamele çok kötüydü. Herşeye rağmen bu günler de geçer umarım ama bu ağrıyla nasıl baş ederim hiç bilmiyorum tavsiyelere açığım.