htc5858 Cennet_kusu teşekkür ederim demek genel olarak vermiyor artık, tam ihtiyacım olan zamanda ya, o kadar çok boşa gittiki kodlar
Cennet_kusu htc5858 kesinlikle bende bebiş için birşeyler alacağım dedim yok annam vermiyor kod mağaza ile aynı fiyatlar geçen gidip mağazadan aldım
htc5858 Cennet_kusu ya evet kod iyi oluyordu, ben de kızıma alıcam bişeyler büyüyor devamlı yazda geliyor, perşembe mağazaya gidicem bende fiyatlar aynıysa ordan alırım artık bende hem görmüş olurum 😄
Cennet_kusu htc5858 bende öyle düşündüm valla en azından mağazadan görüp alırım dedim gerçekten mağaza ve internet sitesinde fiyatları aynı kod çok iyi geliyor du halbuki 🥲😁
htc5858 Cennet_kusu bundan önce 3 oğlum vardı ne kolaymış ya kıyafet, çok az alıyordum birbirlerinden kalanları giyiyorlardı, ama bu kız çok zor hep almak gerekiyor mecbur valla daha 2 buçuk aylık çoğu kıyafeti olmuyor😄 batıracak bizi bu gidişle
Cennet_kusu htc5858 kızlar çok masraflı oluyor derler doğru demmeki bende ikinciye hamileyim bir oğlum var 4 yaşında ikinci oğlanı bekliyorum kenarda birşeyler vardı tâbi ama tekrardan aldım bakalım nasıl olacak Allah bağışlasın inşallah sizinkini de 😃