anneadayibiri 29 yaşında anne oldum oğlum daha 7 aylık, benim en büyük hayalim, isteğim karnımda o minik tekmeleri hissetmekti çok mucizevi geliyordu çok şükür onu tattım doğumdan hiç korkmadım çünkü herkes doğuruyor bacım yani bu yemek yemek kadar normal ve kendiliğinden olabilen bişey, seni çevrendekiler çok korkutmuş bence kendini sal bedenine güven, evet kolay değil ordan bir canlı çıkıyor ama çıktığı an herşeyi unutuyosun sıfırlanıyorsun, 7 ay oldu doğum yapalı ilk gün sorsan bidaha doğurmam derdim ama şimdi doğumumu hatırlamıyorum bile, 2. Hevesi de var hala, insan unutmasa 2. 3. Nasıl yapsın bi daha, sen duanı et allaha, bedenine güven, inşallah su gibi doğumun olur, doğumdan sonra herşey eskisi gibi oluyor kilonu veriyosun normal doğum yaptıysan orası kendi toparlıyor, bakış açın çok önemli eğer ki kendini yıpranmış çirkin olacak gibi hissedersen öyle olursun, ben halimden çok memnunum mesela göbeğim çatladı şuan aynaya baktıkça bana oğlumu hatırlatıyor seviyorum bu halimi de 😍😍