Zeyzeyharun Selinozdemir canım şuan dudak için ameliyat oldu sadece damak ameliyatı için belli bir kilo ve zaman geçmesi gerektiği için bekliyoruz hala Bu durumu yaşayan bebekler için özel biberonlar var onlarla besliyoruz allah nasip ederse Haziran gibi damak ameliyatı da olacak
Kbr Selinozdemir merhaba bende bir ydd annesiyim akliniza takilan birseyler olursa benimle iletisime gecebilirsiniz hamilileginizi guzel gecurin hersey guzel olucak kbrnr91@hotmail.com
ballicoreklerim Esraaa123 Doğum yaptınız mı acaba bende aynı şekilde suan aynı şeyi söylediler bebegim icin
Ebrars Merhaba arkadaşlar öncelikle hepimize geçmiş olsun. Konu açılalı bayağı olmuş ama ben de Bilgi almak istiyorum. Ultrasonda teşhis konulduktan sonra doktor arayışı, ameliyat vs. Nasıl bir süreç izlediniz acaba? Şimdiden teşekkürler.
Ebrars Bir de doğar doğmaz yapılması gereken şeyler var mıdır? Beslenmeleri nasıl olmalıdır? Tavsiyeleriniz benim için çok değerli olacak emin olun.
kaan Selinozdemir yarık dudak Doğumdan sonra dikilip tedavi edilebilen bir durum ama diğer testlerin icin bilgim yok allah yardımcın olsun rabbim sağlık sıhhat versin ikinize de
Snem-02 patulii merhaba benim oğlumda sedace yarık damaklı doğdu sizin konuşmanızda herhangi bir sorum kaldı mı ?