mucizem_26 Ayyy yolda çok çukur vardı kendimi kastım çok daha 4. Betam bakılacak yarın karnım ağrıdı ama şuan iyiyim birşey olmaz değil mi bundan yaa 🥹
yeliz1923 mucizem_26 Ben her sabah işçi servisinde hoplaya zıplaya gıdıyorum allahın izniyle bir şey olmaz suyun içinde oldukları için korunuyorlar 😁
cuteregina mucizem_26 kaç haftalıksınız yani bebek çok içeride korunaklı bir şekilde duruyor bu şekilde bir şey olacağını zannetmiyorum
Missgod mucizem_26 canım ben 19.haftamdayım traktöre bindm hafif sarsıntı oldu ama bormal araba kullnrken de oluyordu allahın zini ile bişi olmaz dyrm.ilk çcocgmda da bindm cünkü traktöre
Selim_Alparslan mucizem_26 Ben ikinci gebelikte full araba kullandim oğlumu okula götürüp getiriyordum kanama alanim dusuk riskim vardı ama cok şükür sağ salim kavuştuk 🤲 Kendini rahat bırak stres yapma inşallah bir şey olmaz 💐
mucizem_26 yeliz1923 hadi yaaa ay eşime kızdım bi de yollar çok fena pata küte giriyor bi hal oldum sarsıla sarsıla 🥹😂 moralim gitti 🥲😂 tarlaya gidenler de doğuruyor da işte çok arayınca insan korkuyor ya 🥲
helin_a mucizem_26 vala bızım tarla yolu kötü traktörle diliyor oğlum oynasın dıye sureklı gıdıyorum römorkta zıplaya zıplama çok Şükrü ıyız ıkımızde
cuteregina mucizem_26 yaaaa endişeniz anlıyorum içim eridi şu an biraz zor zorlukta olduğu için sizin için çok çok kıymetli anlıyorum ama içiniz rahat olsun gerçekten ebeyle de konuştuysanız bir problem yok dua edin
mucizem_26 cuteregina Evet sürpriz yaptı bize 🥹🥲Yarın 4. Kanı verip pazartesi doktora gideceğim inşallah güzel ilerler 💖