babyonn Kızlar bir puset beğendim sıfır gibi ama kargolamada falan sorun oluyor mu nasıl oluyor kutulu mu geliyor tecrübe eden oldu mu? Alıcı ya da gönderici olanlar vardır belki
melisasak35 babyonn hayır bende kutulu gelmedi güzel bi naylon poşete sarmış öyle gelmiş sıfır alacaksanız evet kutulu gelir belki ama 2.ci else kutu kargodada fark ediyor
beyzzsenturkkk babyonn ben sahibinden uygulamasından 2 kez araba aldım ama yüzyüze görüşerek yakın çevreden yani bu tür büyük eşyalara ve büyük paralara bu tür uygulamalardan para veremem arabayı da görmem lazım dokunmam lazım
Gks_01 babyonn satıcıya bağlı kutulu vs gelip gelmemesi bebek arabası değil de katlanır küvet seti almıştım gayet güzel paketlenmişti
sibel3329 Ben geçen hafta dolaptan Kraft armor puset aldım. Sıfır gibiydi. İyice inceleyip aldım. Benim aldığım kutuda gelmedi kutusu yoktu. Çok güzel paketlemişti kadın sağolsun. Tertemiz geldi.
sibel3329 Melolime bebeğim doğmadı henüz. Ama ben yakınlarımdan araştırarak aldım. İlk çocuğumda da kullanmıştım. Cok kullanışlı. Bebek arabasına uyumlu. Bebeği uyandırmadan pusetle eve taşıyordum. Evde uyumaya devam ediyordu