turkansahin Ben 21+4 um bu 4 5 gündür idrarimi yaptığım yerde karnımın alt tarafı ağrıyor neden acaba böyle bişey yasayan var mi
ayseturk turkansahin bende de aynı durum var bazen kasılma oluyor kalkarken hatta. Arkadasın dediği gibi çok sık çıkmak lazımmış baskı yaptığından dolayı diye bende okumuştum.
Filizismail turkansahin canım benim de öyle adet olacakmış gibi hem belim hem de karnım ağrıyor inşallah normal şeylerdir
Senbibak turkansahin bende de oluyor bebek tam kafa yukarda ayak aşağıda olduğu İçin baskı yapıyor hemen git tuvalete bekletme gerçi dediğimi yaparsan düzeldiğini görürsün bende de öyle oluyor
Pinarclk turkansahin bende de öyle bir agrı oluyordu. Enfeksiyon cıktı. İstersen bir idrar tahlili yaptır
Ayserhnckn Tuvalete sık gitmiyorsanız yani mesela geldiği zaman biraz tutuyorsanız yaptığınızda ağrı olabilir. Ben hemen tuvalete gidemezsem öyle yapınca ağrı oluyor
turkansahin Ayserhnckn anladım canım aslında fazla tutmuyorum ama sık sık lavaboya gidiyorum bebek baskı yaptığı için mi acaba
Deletedmom133 turkansahin bende o haftalarda öyleydim mesaneyi tam boşaltamadıgımızdan kasılma sancı ağrı hepsi oluyor 🤷🏻
turkansahin Senbibak anladım canım öyle yapmaya çalışacağım inşallah düzelir kasiklarim ağrıyor idrarimi yaptığım yerde çünkü. Kaç haftaliksin peki
turkansahin Ya hareketlerini de az hissetmeye başladım korku sardı valla beni rahmime taraf olan yer de ağrıyor
Pinarclk turkansahin sürekli devam edem bir enfeksiyon malesef istemmeyen bir durum. Doktor bana 5 günlük bir antibiyotik tedavisi verdi. Bittikten üç gün sonra yine tahlil verdim. P tesi alacağım. Umarım bitmiştir. Sen de ihmal etme git bence