esoo_brn Kanamam var acile gittim devlete baktı doktor bir sorun görmedi progestan vermedi tekrar mı gitsem ne yapsam şaşırdım kaldım
Esmakirboga_04 esoo_brn bende hamileliğin başında böyle kanamam oldu ama daha çok renginden karar veriyorlar ve zaten bişey yapmıyorlar düşük olabilir diyip düşük ilacı veriyorlar bazen de korkulcak bişey olmuyor yerleşme kanaması da olabilir
guliz007 İhmal etmeden hemen özele gidin bazı kurum ve çalışanlar çok alakasız ve bilgisiz, ne yazık ki . Gönlünüzü ferah tutun ve stresi olabildiğince düşürün
esoo_brn Kesede kanaman yok dedi bebek iyi dedi anlayamadık 3 gündür kanamam var ama öyle çok değil kırmızı olunca ben korktum
Esmakirboga_04 esoo_brn benim adet kanaması gibi değildi böyle pıhtı ve koyu renkti ben o kadar korktum mu inanın ne muayne etiler nede bişey yaptılar sadece düşük ilacı verdiler dedikleri tek şey düşük olsa da tekrar gebe kalabilirsin yaşın küçük dediler çok şükür şuan 6. Ayıma girdim sizde özele gidin mutlaka devlete pek bişey yapmıyorlar.umarim iyi olursunuz
esoo_brn Esmakirboga_04 özele gidiyorum bende ama benim adet kanaması gibi malesef kesede bir şey yok ama kanamanın nerden geldiğini anlamadık
Esmakirboga_04 esoo_brn size detaylı ultrason önerirler mutlaka gidin benimde kanamam vardı orda beli oluyor inşallah bişey yoktur rabbim şifa versin
esoo_brn Esmakirboga_04 3 doktora gittim baktılar bebek sağlıklı kalp atışı duyuldu progestan kullanıyorum inşallah bir şey olmaz tabi