Fatmanur_0416 zeynepyldrm_07 valla bende canım istediği şeyi yemezsem uyuyamaz bildiğin depresyona girerdim berbattı ya 🤣🤣 valla ne istesem yedim içtim kaynanamlar gelip kızardı bu kola şişeleri ne böyle yok avokado ye yok ne ye valla çok düşmedim üstüne yanlış evet ama yedim içtim bebeğimde de sorun yok yanımda uyuyor 🤣 ay çok şükür benim gibi biri çıktı
zeynepyldrm_07 Fatmanur_0416 😂😂😂bende öyleyim ya canımın çektiği şeyi yemezsem o gece gözüme uyku girmiyor bunalıma giriyorum bakıyorum yok idare edemiyorum kalkıp yiyorum
tahamommy esrauydaci bende yedim bi kaç kez, birde hamileyken kore dizileri izliyodum ağzım sulanıyordu valla 😅
Fatmanur_0416 zeynepyldrm_07 🤣🤣🤣🤣 ayyy valla bende öyleydim eşim izin vermese bile çocuk gibi ağlardım yiyene kadar ay çok saçma bir dönem ya hamilelik 😅
zeynepyldrm_07 Fatmanur_0416 benim eşimde ya bi yudum kola içeyim diyprdum yemin ederim burnumdan getiriyordu gözlerini belertip bana bakardı o yudumda boğazımda kalırdır 😂😂😂😂😂
senos15 esrauydaci ye gitsin kaç kere yedim plesanta ve göbek bağı süzüyor zararlı çoğu şeyi zaten bebek anne karnında o kadar savunmasız ve korumasız değil canım doktorlar da abartıyor çevrede
Fatmanur_0416 zeynepyldrm_07 yeminle aynı benim kocam 🤣🤣🤣 insanın burnundan gelirdi tat bile almazdım Allah’tan bol bol içmişim şimdi içemiyorum 🤣🤣🤣
gcgc12 İlk başlarda bir kere yemiştim bugün de yedim canım çekti sonra biraz pişman oldum tabi yemeseydim ne olurdu sanki diye ama 🙈🙈 Arada yemek bence sorun yaratmaz diye düşünüyorum
nurellaaa__ esrauydaci ben abartmayacak şekilde herşeyden yiyorum yemeyince takıntı oluyor resmen sadece midye den sakindim onun dışında herşeyi de yedim
zeynepyldrm_07 Fatmanur_0416 ben beklerdim kocam işe gidince içerdim yanımdayken izin vermiyordu o içerdi ben öyle onu izlerdim o kapıdan çıktığı gibi de ben içerdim 😂😂nedir bizim bunlardan çektiğimiz
qwertyxx Fatmanur_0416 ay millet pofur pofur sigara içiyor daha zararlı yani koladan hele stres hepsinden zararlı
Fatmanur_0416 zeynepyldrm_07 🤣🤣🤣🤣 bende sonra gelir derdi kola niye azalmış 🤣 biz çok günahız yaa 🤣 o içildiğini anladığı zaman ne bahane uydursam diye düşünürdüm içerken 🤣
zeynepyldrm_07 Fatmanur_0416 😂😂😂😂😂allahtan benimki fark etmezdi o kadar dikkat etmiyordu öyle böyle geçiricem inşallah hamileiği çok şükür sen sağlıkla aldın kucağına yavrunu 🥲🫶🏻
Fatmanur_0416 zeynepyldrm_07 valla benimki benim hıyumu bilirdi takip ederdi 🤣 he valla çok şükür aldım darısı hepinizin başına inşallah
Cennet_kusu eslemoms bence yemeyin çok zararlı bebeğin gelişimi açısından bende 27 haftalık hamileyim ilk aylarda bir kere yedim sadece onun için bile pişmanım
Cennet_kusu esrauydaci doktorunuz haklı bebeğin gelişimi açısından kesinlikle zararlı bir arkadaşım vardı hamile iken sürekli yerdi kızı hiç bir sağlık sorunu olmadığı halde biraz geri yaşıtlarından arkadaşım ona bağlıyor