mamaofaa hafta sonlarindayiz bugun ic camasirimda bi tik yogun, idrarda yok sadece silince gelen kahverengi akintim oldu normalde doktora gitmeme 3 hafta var ne yapmaliyim
beyzagurbuzz mamaofaa doktora gidin bir an önce. Bir şey olduğunu zannetmiyorum ama doktor her ihtimale karşı düşük hapı vs verebiliyor.
Prensesmom_ mamaofaa kanama alanı vs olabilir gitmeniz de fayda var . Haftanizda erken benimde kistim var mesela ondan kanamam oluyor ama çok şükür bebeğimde sorun yok
ntgctsn Yerleşme kanaması değildir haftanız geçmiş, bu tarz durumlar normal değil diye biliyorum, doktorunuza görünün bence. Umarım önemli bir şey yoktur🙏
mamaofaa ntgctsn yanitiniz icin tesekkur ederim acile gittim bebis gayet saglikli ama plasenta rahim agzini tamamen kapatiyormus maalesef
mamaofaa beyzagurbuzz tesekkur ederim acile gittim bebis saglikliymis ama plasentam rahim agzini tamamen kapatiyormus ❤️
beyzagurbuzz mamaofaa Ay bebito iyi olsun yeter ki🥰❤️ Plesenta da bende de aşağıda demişti doktor başlarda, ileride yerleşir demişti, ağır vs kaldırma demişti bir de sen de dikkat et. Çok şükür yukarı çıktı daha sonra. Sende de öyle olur muhtemelen ❤️
mamaofaa ntgctsn eger yukari cikmazsa normal doguramazsin dedi bebege bi zarari yokmus ama bi tik riskli gibi de konustu kendi randevu zamanimin gelmesini beklicem bakalim o ne dicek 🫶🏻
tugbaaysima1 15.haftayım benimde plesanta rahmi kapıyor zamanla yukarı çıkar dedi doktor ama çok yorulduğum günler lekelenmem oluyor dikkat et kendine 🌸