ozlm4835 kaanmoomm ilk gebeliğimde 30 yaşındaydım 9 ay kustum ama çok enerjiktim hiç ağrım yoktu merdivenleri bile ikişer ikişer çıkıyordum, şimdi resmen yaşlanmışım 2.gebeliğim 35 yaşındayım bel ağrısı uykusuzluk halsizlik 😣🤦🏻♀️
NilVibe kaanmoomm bel, kuyruk sokumu ağrısı ve bacak krampları çok zorluyor, onun dışında halsizlik, uyku halide zorluyor ilk gebelik 26. Hafta daha, ileride ne olur hiç bilmiyorum
Fatmanur_0416 kaanmoomm benim ilk 3 ayım tuvalet kapısının önünde geçti resmen kusmaktan kafam kalkmadı açlıktan susuzluktan uyuduğum günlerin haddi hesabı yok sanki araba çarpmış gibi yerimden kalkamıyordum aşırı zordu yaa 🤣 ağrısı da cabası zaten hayatımda çekmediğim ayak bel ağrısını krampları hepsini çektim
mavisanne0 Haftaya kadar hamile olduğumun bile farkında değildim o derece zorlanmadım yani ama 32 den sonra Allahhh sırt ağrıları karnımda gerilmeler tuvalet önünde yatmalar gece uykuları haram falan da filan en zor dönem bu bence
Fatmanur_0416 Aysekaram bulandtı kusma 14.haftada gitti ama yorgunluk halsizlik gitmedi bel ağrısı bacak krampları daha bir artmıştı valla doğumdan sonra geçer dedim kramplar geçti ama bel ağrısı bacak ağrısı hiç gitmiyor hayatımda regl olunca bel ağrısı sırt ağrısı çekerdim hamileliğimde beri geçmedi doğumdan sonra da anestezi etkisi olduğu için bel ağrısı kalıcı diyorlar bakalım