kurkmantosuzmadonna BKZ ben genel cerrahiye gitmiştim o bir şurup vermişti. Birkaç gün içinde çıkabilmiştim tuvalete
bademli_puding BKZ demir ilacından olabilir mi benim o yüzden oluyordu dr demiri değiştirdi ama ben içemediğim için geri eskisine döndüm
nessrinnn BKZ duphalac şurup alın hiçbi zararı yok doktorum aldırmıştı bana birde bol bol marul ve salatalık yiyin ben yıllardır yaşıyorum bunu marul ve salatalık çözümü oldu
kaanmoomm BKZ bağırsaklarının çalışması lazım lifli şeyler bir anda temizlemeli baklagil de temizliyor ilk sen kabızlığı hallet gerisi kolay
bademli_puding BKZ kefir komposto erik ve kayısı kompostosu çok iyi bana çok iyi gelmişti dene istersen kuru erik özellikle çok iyi geliyor
kurkmantosuzmadonna BKZ rica ederim. Duphalactı sanırım ama içer içmez etki göstermiyor tabi birkaç gün kullanmak gerekiyor. Doktorunuza sorup kullanın.
selinamaden Bol su için ve yürüyüş yapın bazen hepsine rağmen yine kabız oluyorsunuz dün hemoroid olduğumu fark ettim inşallah düzelir
selo48 BKZ benim de bugün sabahtan beri gazdan dolayı karın ağrım bel ağrım var . Tuvalet hissi geliyor yapamıyorum o da sancı yapıyor .Çok zor ya Allah yardımcımız olsun 🥴